bambi

Ge bort en bok!
Jag får förfrågningar varje dag från olika företag som vill skicka mig olika saker. Oftast så tackar jag nej men saker som gör att jag gärna tackar ja är när det är ett litet nystartat företag (tycker om att kunna hjälpa dom lite på vägen) och när det är någon som har en väldigt bra idé. Jag tyckte att både dessa saker stämde in bra på GeBortEnBok.se.

Där finns det olika roliga bokpaket med en bok + en liten present. Jag tycker att det är en sån smart idé att kombinera en bok som handlar om ett barn som går till läkaren med ett doktorsset. Barn blir ju ofta inspirerade till olika lekar av böcker som dom har läst så det är verkligen helt perfekt! Det är också väldigt vettiga priser!

Sen så kan man välja om paketen ska skickas hem till en själv eller till en annan mottagare, perfekt när man inte kan närvara vid någons födelsedag/dop/etc.

Jag fick välja ut mina två favoriter till barnen och så ett litet paket till mig själv. Då blev det:


Doktor Zaza paket som kostar 169 kr, Fem myrorpaket siffror (pysselböcker med tuschpennor) 129 kr och lite te till mig som heter Chokladkyss Vanilj (vilket oemotståndligt namn!) som kostar 35 kr.
#1 - Therese

Vilket fint inlägg!

#2 - LADY DAHMER

men åh vilken rolig grej!

#3 - En pojkmammas vardag ♥

Doktorboken måste jag nog köpa till den lilla "doktorn" i familjen som han kan få när han fyller 4 år :)

#4 - Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen

Det är verkligen genomtänkt! Att ge bort "hela kittet", de förtjänade lite extra uppmärksamhet, absolut!!

#5 - Linda

Vilket bra tips! Jag letar efter en liten present som dottern ska få när lillebror föds och bok + passande leksak låter ju alldeles perfekt!

#6 - Linda

jättefint inlägg

#7 - Cristin

Det ser ut att bara ett riktigt genomtänkt företag! Jättekul att inte priserna är i taket! Föresten var det roligt att se att den lilla doktorn var mörkhyad, det är ju inte allt för vanligt i barnböcker. Det behövs mer sådana helt klart!

#8 - Martina

Ett sånt doktorsset har min dotter fått för över 1,5 år sedan. Fast hon var riktigt liten då så har det hållit bra!