bambi

Mail från läsare



Jag fick ett mail från en läsare som önskade sig lite relationstips här i bloggen. Jag har inte hört något önskemål om det tidigare så jag vet inte om det finns ett allmänt intresse av relationstips?


Relationer blir lätt slentrian efter ett par år och man börjar gärna ta varandra för givet vilket aldrig är bra för då slutar man visa uppskattning för varandra. Mitt allra bästa tips är att fortsätta och dejta varandra och hitta på saker! Sitt in hemma varje kväll utan se till att ni kommer ut! Innan vi hade barn så gick vi ut och åt 2-4 gånger i månaden, nu för tiden så kanske ambitionerna ligger på att vi ska försöka komma ut minst en gång i månaden. Men vi försöker ändå att ha myskvällar hemma någon gång i veckan med en mysig film, lite god ost och vin eller kanske spela ett sällskapsspel (detta slutar dock inte alltid så bra eftersom jag är en riktigt dålig förlorare!).



Vilka är era bästa relationstips?
#1 - Maria

Skitfin header!

#2 - Marie S

Att prata med varandra tycker jag är jätteviktigt! Stäng av tv:n (eller vad det nu kan vara) och bara snacka, vad som har hänt på jobb, drömmar, vad man vill renovera hemma - vad som alltså. Det är mitt tips.

#3 - Regina

Jag tror också på att man ska fortsätta dejta varandra och uppvakta varandra. Det behöver inte krävas så mycket. Att få en macka och en kopp kaffe på sängen kan göra att man är lite extra kär hela dagen till exempel.

Sen tror jag att det är viktigt att minnas att man vill varandra väl. Förut kunde jag bli jättesur på min sambo om han till exempel köpte hem något gott för att överraska mig, och köpte en sort jag inte gillar. Nu har jag ändrat inställning och blir istället glad att han tänkt på mig =)

#4 - Anonym

Det hade varit jätte kul tycker jag också med lite relationstips då och då här i bloggen =)



Det är även skönt att höra andra som inte har det absolut perfekta förhållandet som många vill få det att verka som ibland. Tror ingen har det, men ibland förstorar man nog upp sina problem och tror att inga andra har det så här om nåt tex.

#5 - Tindra

Bor åt arlanda hållet:) vart bor du?

#6 - Angelica

Jag hade även velat läsa mer om tips på fina barnkläder på din blogg =) Du brukar ha så fina tips och det är så kul att se all variation av kläder som dina söta barn har.

#7 - Martina

Här hemma växer längtan i mig att återigen dejta min make... Med två barn under 3 år och hans forskande som tar otroligt med tid så känns det verkligen som om jag längtar efter honom och att få umgås med honom igen. Bara vi. I och med ditt inlägg fick jag nu förnyad ork att ta tag i detta! Tack!



Sen vill jag slänga ut en fråga.

Min dotter önskar sig strumpbyxor (alternativt vanliga byxor) med fotbollar på. Är det något du sett därute i barnklädesdjungeln?

Jag kan inte komma på att jag sett något sådant.

#8 - Tindra

Så fint på södermalm :) skulle vara kul o ta en fika nån dag :) har en nyfödd på 1månad just nu så man är inne i "amma amma period" ;)

#9 - Linn

Jo, gärna relationstips!

#10 - Tindra

Hejhej.....

Hur mår ni idag? Här är det full fart sedan tidig morgon....

Kom hit till mig & ta en fika :) ....

#11 - Nanashi

1. Prata prata prata.

2. Uppvakta varandra med presenter och tjänster (tex frukost på sängen, töm diskmaskinen trots att det var den andra personens tur osv).

3. Ta aldrig varandra för givet.

4. Upplev nya saker tillsammans (tex gå en kurs i silversmide eller matlagning tillsammans).

5. Glöm inte bort lite egentid ibland! Det är också viktigt!

#12 - Caroline

Jag skulle vilja rekommendera en bok till tjejen som mailade! Där kan man få svar på varför ens relationer inte håller, det är en väldigt bra bok som jag själv fick tips om och köpte, jag själv har förmågan att "röra om i grytan" och sabbar för mig själv men efter att ha läst den är boken är det mycket man fått klarhet i.

Boken heter: Hemligheten

Författare: Dan Josefsson och Egil Linge