bambi

Man slutar aldrig förvånas...
Jag var inne på en tråd som diskuterade detta med barnböcker som handlade om homosexuellapar (t.ex. Jösta och Johan från Sagolik Bokförlag) och jag skrattade högt när jag läste denna kommentar...



Det måste vara jobbigt att vara så paranoid...

#1 - Jenny Fridh

Suck... ^^

hahaha ja men man blir ju inte förvånad heller av sådana kommentarer längre.

#2 - tangirrl

haha personen måste ju dryga sig? eller finns det folk som är så pantade fo real?

#3 - APAN SATT I GRANEN | Gillar du skor? Då är vi två!

Hahahahhahaa Vilken störd rackare. Det där måste ha varit ett skämt!

#4 - Lena -Chokladmamman

Tyvärr är ju vissa så puckade!

#5 - Anonym

haha men man fattar ju att denna personen driver!! ;-) kul skrivet

#6 - Sussi

Usch....vilka människor det finns. Jag hoppas att detta var ett skämt och inte på riktigt .



Ha en fin dag

Kram

Sussi

#7 - Jenny

Tror dessvärre det inte är ett skämt, är 99% att jag känner denna person..



Förresten, inget klag bara önskemål, kan du inte ladda in bilderna i större format, typ 600? :) kvalitén visar sig bättre då, nu när du har införskaffat systemkamera :)

#8 - Elisabeth

Herregud... Ja jag blir tyvärr inte förvånad längre över hur folk resonerar. Läste i dag om revisioniter som förnekar förintelsen..

Och som arbetssökande så har jag tid att kolla på TV på dagarna och började kolla på Oprah Winfrey-show. Hon gjorde ett återbesök till en liten stad som hon var till på åttio-talet. Då gjorde hon ett program om en homosexuell, aids- sjuk man som hade fått staden att stänga hela utebadet för att han hoppat i där en varm dag. Det var så mycket hat och rädslor, och det värsta är väl att de som hon pratade med menade att i stort har inte folks attityder mot homosexuella förändrats särskilt mycket, även om man vet mer om HIV och Aids nu förtiden. Var intressant faktiskt att se de som var med på åttio-talet occh sa hemska saker om den stackars mannen i TV komma tillbaka och säga hur de såg på saken i dag.



Ja, nu blev det pladder här men ville väl komma fram till att man kan fråga sig hur länge det ska ta innan alla människor accepteras som de är?

#9 - Elin

Jag tycker iaf att det är tydligt att personen driver med kommentaren före, dvs personen som tror att dessa barnböcker uppfostrar barn till att bli homosexuella.

#10 - Linda

haha, klockren foliehatt! det finns folk till allt...

#11 - Tess

Personen kan ju inte mena allvar. Om den gör det så är det skrämmande. Man BLIR inte homosexuell av att läsa en bok om homosexuella. Snarare så kanske det öppnar sinnet för människor som inte är som en själv :-)

#12 - Denice Grefve

Jaha... är det så man blir homosexuell? Av att läsa böcker som innehåller homosexualitet.. :O ;P

#13 - Denice Grefve

plus.. att bara för att man är homosexuell så försvinner inte önskan om att skaffa barn.. inte för dom flesta i alla fall... :)