bambi

Måndagsfika och lunch



Idag blev det fika och lunch på Baresso med Lady Dahmer och Apan. Som vanligt så har vi så mycket att prata om. Jag tänkte först skriva "mammabloggfika" på bilden ovanför, men det stämmer ju inte riktigt. Vi har ju gått från att vara bloggvänner till bloggande vänner. Vi pratar om så mycket annat än bloggar också.

Jag är i allafall så glad att jag har fått några nya vänner via bloggen. Apan och jag umgås rätt så mycket som ni kanske har märkt. För två veckor sen när vi var ute och hade lite bråttom någonstans så kom det fram en tjej (som nog såg att vi var stressade) och sa "Jag vill bara säga att jag älskar era bloggar!". Jag tror inte att vi hann tacka ordentligt, men det värmer alltid när det kommer fram läsare så där! Tack så jättemycket!  :)

Jag är så himla nöjd med min systemkamera och släpar med den överallt. Fast egentligen tycker jag inte att den är så bökig. Jag har en stor väska där jag får plats med ALLT, så hänger jag den på vagnen. Men den är så rolig att leka med och jag tycker att jag märker skillnad på bilderna. Eller vad säger ni? Ser ni någon skillnad på bilderna sen jag skaffade systemkameran?



En rolig sak med kameran är att man kan vinkla skärmen mot sig och ta kort på sig själv. Det är helt klart ett stort plus med min Nikon d5000.

#1 - En pojkmammas vardag ♥

Så kul med en fika tillsammans med vännerna!

Och jag ser skillnad på bilderna. Hoppas att hela min släkt fattar att det är en ny systemkamera som jag önskar när jag fyller 30 i sommar ;)

#2 - Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen

Hihi, jo det märks att ni umgås en del...... Men lika barn leka bäst? :-)



Vinkla kameran mot sig själv, men är det DU som håller kameran på bilden i mitten? Det syns ju inte på dina händer/armar? Eller står den med timer? Och du har spanat in bilden i skärmen?



Jag är annars ingen teknikbög, men det blir fina bilder i alla fall :-D

#3 - Therese

Jo, jag tycker att dina bilder är mycket bättre nu. Det är så roligt att du tar dig tid att publicera bra bilder och med små bildtexter/moln på ibland. Det är väldigt roligt att läsa då!

#4 - Christine

Åh, jag fick mitt paket idag! Blev SÅ glad! Tack så jättemycket! Det är så härligt med en bloggare som är så generös och vänlig mot läsarna! Fantastiskt!

#5 - Regina

Har ni lärt känna varandra via bloggarna? Vad roligt i så fall! Hur som helst har ni alla tre superbra bloggar!



I helgen lagade jag förresten canneloni med kyckling och ricotta som jag hittade i din blogg, och de fick toppbetyg av både mig och sambon =)

#6 - britta bloggar

Härligt!