bambi

Påskfika i solen


Vi är hos svärföräldrarna och njuter av sommarsolen. Ja, för nog allt känns det som sommar! Vi sov med fönstret öppet i natt för första gången, men vaknadev runt kl. 3 och frös och stängde det.

Svärmor plockade fram en fotboll till Zack och sa att han kunde ju leka med den på gräsmattan. Zack frågade då "var är gräsmattan?" .... svärmor tyckte att det var lite väl mycket "storstadsbarn" över den frågan  ;)

Maken kastar upp Leah i luften, något som jag vet att många tycker är läskigt men jag har vant mig vid denna syn då maken har hållt på och kastat upp våra barn så där väldigt mycket. Dom älskar det och det har aldrig hänt att han har tappat dom...

#1 - Sussi

Hejsan



Va härliga bilder!!!



Ha en skön Påsk.

Vi firar påsken hemma med att grilla ute, så härligt väder just nu. Solen skiner & de är så varmt att man kan gå i kort ärmat ute.

De blir att äta ute på altanen.



ha de så skönt

Krammiz

Sussi

#2 - Johanna

Låter som ni har det hur mysigt som helst :)

#3 - Jessica

haha, på andra bilden ser det ut som Leah hoppar från taket och Jens fångar henne! lite läskigt :P

#4 - Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen

Äsch, vaddå storstadsbarn ;-) Det är ju inte lätt för dem att minnas den sommar som var för nära ett år sen, vintern och snön var ju KONSTANT i år........



Vi har sovit med fönstret öppet i någon vecka. Superhärligt. Blir lite friskt på natten, men jag har fönster öppna överallt i vår (hörn)lägenhet. Fuska in lite "frisk luft". ;-)

#5 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Ser alldeles underbart ut, och visst är det verkligen som sommar nu! :-) Hoppas vi slipper ordentliga bakslag. Här i Skåne har även träden fått blad och jag bara älskar den där ljusgröna färgen!



Min man har också alltid kastat upp våra barn i luften (som också älskat det), och jag får hjärtsnörp varenda gång, så jag får titta bort. Vänjer mig aldrig! ;-)

#6 - Annica

kul att se att det finns fler än min man som kastar så med barnen. Han har alltid gjort så, även om omgivningen tycker det ser läskigt ut, så har han alltid haft en kö med barn som vill att han ska göra detsamma med dem. Vilket innebär att det är han som står för underhållningen på kalasen ;-)

#7 - Rita

Hos oss är det jag som kastat upp våra barn. De har älskat det och jag tycker det ser så kul ut! Men nu har jag slutat med det. De är 5 och 7 år och lite tunga nuförtiden... ;)

#8 - Hanna Rosell

Kasta barnen i luften kommer man nog aldrig sluta med =)



PS. Roligt att din man också ville matcha barnens tröjor!