bambi

Söt men tuff
Jag gillar att kombinera söta kläder med lite tuffa kläder. Tycker att man kan vara lite både och... Mina favoritkombinationen från Lindex skulle vara:



Kepsen finns även i rosa och blått (tyvärr så har den blåa inte det fina hjärtmönstret dock!). Koftan fanns bara i lite större storlekar.


En jättefin ziptröja från Polarn o Pyret som både är tuff och söt i och med att den är småblommig! I love it! Och min favorit t-shirt som Zack har just nu är denna färgglada Zebra från Molo!

#1 - Angelica

Hur mycket kläder har Zack som används för tillfället? =) Tex hur många byxor, tröjor...

Kul och veta, ibland blir blind på sånt och tycker att min son inte har så mycket att använda just nu men räknar man hur många byxor, tröjor mm så förstår man hur mycket det är =)

#2 - Amanda

Håller med dig! Sen blir det desto "roligare" då eftersom att folk blir så förvirrade (hmm, hello kitty-keps och en tröja med bilar.. vad har den här ungen mellan benen nudå?).

#3 - Anonym

Amanda: Haha, ja eller hur?!

Fast det brukar ändå sluta med att de bestämmer sig för att det är en tjej. Det kan ju bara inte vara så att en pojke har Hello Kitty-keps.

#4 - Sophie

Jag har tittat på den t-shirten till sonen också men var rädd att det var "fjärilsärmar" på den? Men på Zack ser dom tighta ut?

#5 - Sophie

Missuppfatta mig rätt, menade inte att dom satt åt, utan att det inte var fjärilstjofräs upptill :)

#6 - BAMBI

Sophie Det är vanliga ärmar på t-shirten men den är lite liten i storleken. Zack har 98 på sin och han brukar oftast ha 92 (ibland 98).