bambi

Vinn biljetter till TV4s Humorgala!
Jag har fått äran att tävla ut biljetter till årets Humorgala - För varenda unge från Cirkus i Stockholm den 1 maj. Klockan 20.00 startar direktsändningen och då har du chansen att sitta där i publiken! Värdar för galan är David Hellenius och Kristin Kaspersen.



Nu har du chansen natt vinna biljetter två till den direktsända galan på Cirkus. Såhär gör du för att vara med och tävla:

1. Rösta på ditt favorithumorgalaklipp på http://www.unicef.se/for-varenda-unge/humorgalan/vinn-biljetter-till-humorgalan-2011

2. Berätta i kommentarsfältet att du är med och tävlar. Motivera varför just du ska vinna två biljetter till galan och glöm inte att fylla i din mailadress i mailadressfältet!

Ps. Om du har en blogg, var med och stötta UNICEF i kampen för varenda unge, genom att berätta om min tävling och även länka till http://www.unicef.se/for-varenda-unge


Tävlingen pågår till den 15 april.
#1 - Amanda

Jag röstade på ett klipp nu, men tog bort länken som hamnade på min facebook - vill av olika skäl inte att det ska synas. (Men hoppas att det inte gör något?)



Varför jag vill vinna biljetter till humorgalan är dels för att jag tycker att den är jättebra - förstås. Idén är god, folk får upp ögonen och programmet är roligt! Jag älskar ju både komedi & barn, och känner starkt för de barn som är utsatta. Ett annat, mer egoistiskt skäl, är väl det att de 2 senaste åren varit väldigt tuffa för mig. Jag gick in i väggen (+ depression), fick det svart på vitt att jag hade social fobi (vilket resulterade i en massa strul med min utbildning) & förlorade de få vänner jag hade kvar. Nu kan jag känna att mitt liv är ganska "entonigt", jag sitter hemma i min lilla vrå och hårdpluggar för att komma någon vart. Men jag har inga vänner & egentligen inget liv utöver studierna - så det vore verkligen jättekul att komma ut och göra något. Biljett nr 2 skulle jag ge till min mamma, och vi kunde gå tillsammans. :-) Hon skulle också verkligen förtjäna att gå ut och göra något roligt, eftersom att hon är en ensamstående, hårt arbetande och underbar mamma som tyvärr har taskig ekonomi (vilket såklart gör det svårt för oss att gå ut och göra något) + väldigt mycket stress i sitt liv. Så man kan säga att jag har för lite i mitt liv & hon för mycket, så att gå ut och göra något kul är alltid guld när det händer!



Det var nog för mig. Nu hoppas, hoppas jag & håller tummarna! :)

#2 - Amanda

Jag igen! ;) Tänkte bara säga att jag länkade till tävlingen & berättade om detta i min blogg (oddpixie.blogg.se), även om jag iofs aldrig uppdaterar något särskillt där. Men någon kanske ser. :)



Sen vill jag också säga att min mailadress som jag fyllt i här inte är samma jag har på facebook, där använder jag mailadressen [email protected]

#3 - Katja

vill gärna vara med och tävla. Hade varit riktigt kul att komma iväg till Stockholm en sväng. Är så sällan där. Skulle i så fall ha gått dit tillsammans med en kompis då det är helt omöjligt för mig och min sambo att hitta barnvakt åt båda barnen. Vi har ingen släkt i stan nämligen. Men att få gå med en kompis vore extra kul, då kan jag överraska henne med. Vet precis vem jag skulle gå med. En kompis jag lärt känna ganska nyligen men hon är en sådan vän som man har så mycket gemensamt med att det känns som om man kännt varandra hela livet. Så nu hoppas jag på lite tur :). Vore kalas att hinna gå nu medan hon är gravid med tvåan för sen lär även hon få fullt upp ett tag ;).

#4 - Lilla jag

Hej! Jag skulle gärna vilja vinna två biljetter till Humorgalan, helt enkelt för att det inte finns så mycket skratt och glädje i mitt liv just nu. Jag har en depression och får behandling för den. Tyvärr har den förvärrats på grund av olika yttre händelser och min ångest har också utvecklats till det sämre. Jag går helst inte in så mycket djupare på det för att det är väldigt privat och det är också därför jag vill vara anonym... Men du har min mailadress i alla fall.



För ungefär en vecka sedan fick jag en kallelse till Hematologen för ett benmärgsprov. Jag har dåliga blodvärden och behöver kolla upp om jag har någon blodsjukdom som t.ex. leukemi.



(Jag vet att leukemi och sköldkörtelcancer inte är samma sak. Men om du vill svara på några frågor och funderingar jag har så kanske du kan svara på min mail? Men det är helt frivilligt så klart.)



Jag vet inte riktigt vem jag skulle ta med mig, men någon vän eller kanske en syster, för att visa hur mycket de betyder för mig. Skulle vara roligt att få dela en sådan här kväll med någon nära. Jag märker att jag isolerar mig p.g.a. det här med benmärgsprovet. Jag tänker att om det visar sig att jag inte har cancer så kan jag börja leva då. Nu är jag alldeles för nervös och rädd... Men är jag inte värd att leva redan nu? Varför vänta?



Kram till dig!

#5 - Sofia

Hej!

Jag skulle gärna vilja vinna dessa biljetter och ta med min sambo upp till Stockholm för lite egen tid.

Har man tre barn och ett av dom till råga på allt är sjukt så skulle detta vara ett sätt att ladda batterierna.



Kram Sofia



Röstat har jag gjort, och länkar gör jag med.

#6 - Maria

Vilken fantastisk tävling! Humorgalan som är så bra!!



Jag skulle vilja vinna två biljetter åt min bästa kompis och hennes sambo. De har inte varit ute tillsammans sedan de fick sin lilla son för drygt 10 månader sen. Jag vill bjuda dem på en rolig upplevelse och en chans att komma iväg, bara de tillsammans! Dessutom får jag en chans till en HEL kväll med min mysiga gudson då! :-)



Tack för en bra blogg!

#7 - Penny

Vad roligt, jag har röstat och jag tävlar jätte gärna,



Jag skulle så gärna villja gör något kul och få skratta, skulle självklart ta med min man :D



Som för många andra har man flera barn och det blir sällan av att man hittar på något extra till sig själv



Ha en fin dag



Penny

#8 - Linda - ndaiL

1. Jag har röstat :)

2. Jag vill vinna för att detta är en utav väldigt få helger då jag o min sambo är lediga tillsammans, då jag jobbar varannan helg på mitt jobb, och han uppträder med trollerijobb dvs många kvällar och framför allt helger.

Men den här helgen är vi lediga, (enda helgen på hela majmånad) och jag skulle tycka att det vore underbart att bjuda honom på en weekend i Sthlm, med mycket skratt! :)