bambi

Fredag

Snart är första arbetsveckan slut. Det ska bli skönt med helg, även om den är fullspäckad den med. Jag har inte mailat dom som har vunnit "försten-tävlingar" än, utan det gör jag i helgen (men ni borde veta om ni redan har vunnit eftersom ni ser om er kommentar var först). Har ni tyckt om dom tävlingarna?

Är det något annat ni önskar i bloggen? En frågestund? Att jag bloggar mer eller mindre om något?

Hoppas att ni alla får en jättefin fredag idag!  :)


P.S. Jag har försökt kommentera flera bloggar fårn iPhonen medans jag var på kick-off men det fungerade INTE ALLS. Ska det inte gå??? Varför går det inte??? Nån som vet?

#1 - Angelica

Åh skulle jätte gärna vilja att du bloggar mer om barnen med bilder mm och kommande barnkläder du tänkt köpa tex. Man får så himla mycket inspiration inför tex höstens och vinterns inköp när man läser bloggar som har bilder och tips och erfarenheter. Älskade ditt inlägg om overallerna så jag väntar med spänning på att se vilken overall du bestämmer dig för =) och kanske få vara och se vilka du väljer mellan =)

#2 - Bee

Skulle vara kul om du bloggade mer om inredning, gillade när du gjorde det i och med att ni fixade till barnens rum. Gärna också mer om olika utflyktsmål för barn.

#3 - Bee

Ps. Gillade också inlägget om overallerna, och har bestämt mig för en Fix från Lindex som dina läsare tipsade om i kommentarerna.

#4 - Maja

Jag har kommenterat från min I-phone ibland och det har fungerat. Det här skriver jag också från min telefon.

#5 - Marielle

Blogga gärna om ditt nya jobb, det verkar vara väldigt intressant med IB och så!:D

#6 - ≈Sanna≈

Det ska funka att kommentera från iphonen, jag har lånat makens ibland och det har fungerat.

Tävlingar som är utmaningar är alltid kul :) Jag gillar de flesta av dina olika tävlingar.

Just en frågestund kanske skulle vara bra, några kanske undra om ditt nya jobb eller hur det är att ha maken hemma med barnen mm.

Hoppas ni får en bra fredag och helg!

#7 - Karolina

Denna sortens tävling var jätterolig! Fast det värsta var att jag faktiskt för en gång skull var först fast jag tror inte att min mailadress kom med (skittelefon - så nej, jag har inget tips om att kommentera från telefonen;))

#8 - Heidi

Det ska inte vara några problem att kommentera. Jag gör det just nu via iphonen. Hoppas du får det att fungera :)

#9 - M

Kul att du trivs på jobbet!



Och grattis alla som vann! Väldigt rolig tävling :)

#10 - Anonym

Jag skulle vilja att du bloggade mer om Odd Molly, lite mer som du gjorde tidigare, annars är din blogg perfekt som den är!

Vänlige. Caroline

#11 - Tanja

Det är såklart roligt med utlottningar, men det där med" första kommentaren " var väl sådär tyckte jag. Så fort någon slängt in en kommentar var det ju t och om man inte har möjlighet att kika in hela tiden så hade man ingen chans. Jag hade föredragit om du haft vanlig lottning där alla haft lika stor chans...



Håller med ovan om att det vore trevligt med mer odd molly, det var därför jag hittade hit från början, men annars är bloggen bra. Extra kul är det att läsa eller se videobloggar med konversationer du har med Zack:)