bambi

Stockholm Pride 2011




Jag tycker att det är så underbart med alla Pride-flaggor på stadens alla bussar!



Boksläppet som Sagolikt Bokförlag skulle ha var tyvärr inställt.



Snopp-polkagrisar eller tutt-polkagrisar



Kanske inte den sortens fiskdamm man är van vid? ;)



En blå kanin i högklackat ser man inte varje dag heller...


Roligast var hoppborgen. Där träffade vi på några vänner och deras son. Men det fanns även en pysselhörna där man kunde göra egna masker, måla dom och ha glitter på dom. Men vi hann aldrig dit eftersom Zack fastnade vid hoppborgen. Jag fick till och med gå in och hämta honom eftersom han vägrade komma ut därifrån!
#1 - Johanna - Tv�barnsmamman mitt i kaoset

Hihi oh jag vill också på priden!!

Blir förhoppningsfis i veckan, eller på lördag och paraden. :D

Krama

#2 - Erika

Befinner mig i huvudstaden imorn, vore kul att stöta på dig i vimlet ;)

#3 - jis

Jag förstår seriöst inte varför det ska göras en så stor grej av det hela, inte konstigt att fördomarna frodas.. Min pappa, som är homosexuell, säger samma sak. Det finns ju tyvärr väldigt många som tror att alla homosexuella män klär sig i kvinnokläder och liknande, blir så irriterad när jag hör eller läser om sådant.. Det blir någon form av stämpling, och jag tycker synd om alla som måste utstå alla dessa fördomar.

#4 - Annica H

Jag vill verkligen vara där någon gång.

Jag som ser mig själv som lesbisk i ett heteroförhållande ;)

#5 - Annica H

Angående det som "js" skriver.. Visst, det kanske är så vissa fördomar väcks, men också då som många andra fördomar smulas sönder, just för att folk får se att man är vanlig människa, bara älskar en av samma kön eller liknande. :)

#6 - Therese

Men varför ska det anspela just så mycket på sex bara för att det är pride!? Är homosexuella mer fokuserade på sex och mer och lössläppta än heterosexuella, för det är ju liksom den bilden som ges ut när det skyltas med dildos och liknande! Det finns väl annat, intressantare och roligare saker att fokusera på när det gäller homosexualitet än snoppar, bröst och sex!? För sex är ju inget nytt, det är ju något som både ung som gammal, man som kvinna, hetero som homo njuter av. Bara en tanke...

#7 - Elin Astrid

Att fördomar gentemot HBT-personer skulle födas via Pride tror jag är skitsnack. Fördomarna finns där sedan innan men nu får alla homofober något att peka på när de kommer med sina "argument".

- Titta där hur de bär sig åt!



Mycket under Prideveckan handlar om sex men det är väl inte så konstigt, det handlar ju om sexualitet. Dessutom tycker jag att heterosexet slår emot en överallt, året runt.