The one

Jag tänkte svara på frågorna från frågestunden, men vissa svar förtjänar ett helt inlägg.


Postat av: Emma

Hur visste du att din man var den rätte? Hur många förhållanden har du haft tidigare ? :)
Svar:
Jag har haft ett seriöst förhållande innan min man och så några kortare förhållanden. Men min första seriösa pojkvän blev jag ihop med när jag var 16 år. Jag flyttade in hos honom (han var 21 år) bara ett par månader efter vi blev ihop. Vi var sen tillsammans i lite över 4 år.

Jag var alltså tillsammans med honom under hela min gymnasietid. Under den tiden så chattade jag en hel del med min man. Men jag hade ju redan en pojkvän då, så det blev inte så mycket mer än lite chattande och flörtande. För jag tyckte redan då att han var grymt snygg och väldigt trevlig.

Här är faktiskt en bild på min dåvarande pojkvän (den blonde) med min man, på en fest för si sådär 13 år sen.... Tänk om jag visste då att jag senare skulle gifta mig med honom och få två barn med honom?När jag var 20 år och singel så fick jag ett meddelande av min make (och då hade vi inte haft kontakt på ca 2 år). Han skrev "Men är det inte du som jag chattade med förut på gymnasiet?" och vi återupptog kontakten. Båda var singlar och det pirrade i magen. Det kändes verkligen som ödet, att vi hittade tillbaka till varandra när tiden var rätt.

Jag har alltid haft känslor för min man, ända sen vi började chatta med varandra. Så jag har kanske innerst inne alltid vetat att han är den rätte för mig? Vi har snart varit tillsammans i 10 år och jag kan fortfarande känna lite pirr i magen :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Jyoti
2011-08-16 @ 13:25:44 Blogg: http://minegenlilla.webblogg.se/

Underbart!

AMEERA
2011-08-16 @ 15:59:05 Blogg: http://ameera.nu

Så underbart :D

Kim
2011-08-16 @ 20:15:48 Blogg: http://michelleangelica.blogg.se/

Det betyder så mycket att få känna så.

Emma
2011-08-16 @ 22:42:07

Awwe vad gulligt :) blev glad att läsa om er kärlek, och tack för svaret :D

Nina
2011-08-17 @ 12:57:30 Blogg: http://deliciously.se/

mysig historia... =)

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet