bambi

Fina barnsmycken i dagens lucka!

Båda våra barn älskar att använda halsband och smycken. Dom lånar gärna mina men har också en hel del egna, vissa köpta och vissa egengjorda smycken. Så jag tror att smycken, även till barnen, är en uppskattad julklapp. Och i dagens julklappstips hittar ni en tävling med hela tre vinster med barnsmycken från MissDee. Alla MissDees smycken är nickeltestade.

Första priset är ett halsband (halsband 36 cm med vita pärlor och stjärnor) och ett armband (armband 16+4 cm med två små hjärtan) (värde 318 kr).



Andra och tredje pris är varsitt halsband (värde 189 kr/st).

Allt ni behöver göra för att vara med och tävla om dagens vinster från MissDee är att lämna en kommentar med en kort motivering! Tävlingen avslutas på måndag!

#1 - K

#2 - Mamman

Oh, jag vill vill till min stora tjej. Dels så knycker hon mina och jag vill gärna ha mina ifred. ;)

Skulle va kul att få ge henne ett eget riktigt fint halsband från miss dee eftersom jag älskar överlag deras smycken. Så same same Älskar miss dee Älskar min dotter...

Lätt ekvation va?

#3 - maria ekvall

Min lilla Charlie älskar att hänga på sig allt som glittrar, mina halsband är ofta i modell större vilket inte alltid är så praktiskt. Ett eget smycke i rätt storlek hade därför varit perfekt till min lilla busprins!

#4 - Malin

Jag skulle vilja vinna de där till mina fina lillasyster på 6 år. Vi fick veta igår att vi ska få ett litet syskon, och min lillasyster blev så ledsen för att hon trodde jag skulle glömma bort att leka med henne bara för att bebisen kommer om ett halvår :') Hon är mitt allt!



Kram

#5 - Marie

Hade sååå gärna velat ge min dotter ett så fint halsband bara för att hon är hon och helt underbar.



/Marie

#6 - Jeanette

Jag vill gärna vinna lite fint bling bling till min väninnas dotter!

#7 - Spacegirl

Det vore roligt att få överraska min kompis tjej med fina smycken :-)

#8 - Lili

Jag är gärna med att ha det till min bästa vännens dotter,hon hjälpa oss mycket i sverige,och visst hennes dotter värde det.

#9 - Monia

Jag skulle vilja vinna ett fint smycke till lilla Tuva i magen. Det blir isåfall hennes första smycke, och det är ju något väldigt speciellt som hon kommer bära med sig hela livet :)

#10 - Sanna

Min dotter är precis som dina barn, hon lånar (tar utan lov) gärna mina smycken eftersom hon faktiskt inte har många egna smycken.



Därför vore det kul att vinna de här paketet till henne, så hon kan få lite egna och då kanske jag kan få ha mina egna i fred.



Kram Sanna

#11 - Emeli- Mamma till Nathalie

Jag vill vinna för att min dotter tycker väldigt mycket om halsband. Men hon har bara egengjorda och såna med figurer typ hello kitty.

#13 - Ellie

Jag skulle vilja vinna för att kunna ge något av dessa till min systers dotter. Hon är väldigt förtjust i smycken och hjärtan.

#14 - Cassandra Holm

Åh! Min älskade systerdotter Isadora hade blivit superduperglad om hon fick ett armband.

Hon ska alltid sno mina smycken! Och dom är ju helt för stora och ramlar av och då blir hon sur :) Hoppas!

#15 - Caroline

Min kollega har ett barnbarn som är överförtjust i kläder och smycken. Bara 4 år, men allt väljs noggrant ut och hon är säker på sin sak:)

Skulle gärna överraska henne med ett snyggt halsband.

#16 - Anonym

Jag vill gärna vinna till mina barn för dom är mina hjärtan så det skulle passa såbra! Kram ullis

[email protected]

#17 - Annika - drömmen om 11 barn

Jag är gärna med och skulle med stor glädje ge ett smycke till min makes bästa kompis dotter. Hennes föräldrar har du separerat och vi träffar dottern alltmer sällan, vilket skulle göra det lite roligare att få ge henne nåt extra fint!



Kram Annika

[email protected]