bambi

Jag måste lära mig att säga nej
Åh, nu börjar saker och ting att lösa sig. Det var varit väldigt många lösa trådar i livet på sistonde som har gjort att mina tankar ofta har varit på annat håll. Men nu verkar det som om allting kommer att ordna sig, så då kan jag förhoppningsvis njuta av julledigheten till fullo.

Det är så konstigt för jag tycker hela tiden att det är så mycket som händer i mitt liv, men det är säkert för att jag själv är uppe i det hela. Men just nu händer det även väldigt mycket i mina närståendes liv också. Jag är en sån som gärna vill lösa andras problem också och kan gå och tänka på det en hel del. Jag har verkligen svårt att säga "nej" ibland eftersom jag vill så gärna hjälpa alla och vara andra till lags så istället blir det ofta ett "nja... kanske" och det är ju inte bra. Jag måste verkligen bli bättre på att vara tydlig och säga "nej" och inte vara så rädd för att andra ska tycka att jag är jobbig/tråkig/whatever.
#1 - Fifiness - Julgalning, livstrotsare.

Åh det där är svårt att bemästra! Att säga nej, dvs... tycker man kan säga nej när man 1. inte har råd, tid eller ork och kanske inte mår så bra, då är det omöjligt att utföra något annat. Man måste prioritera sig själv ibland, det ska du inte ha ångest för.

#2 - Ann-Sofie-mamma till Isak

Känner så väl igen mig! =/

Såg någon dokumentär igår om någon skådespelare som gick in i väggen flera ggr och hon tyckte att i efterhand så har det inte givit hennes familj något gott. Hon tittar tillbaka och säger till alla unga att säga mer oftare och på så sätt istället bli mer efterfrågade! =)

Krams!

#3 - Fnulan

Du är duktig om du kan, det är det som kallas att bli vuxen. Jag tror på dig vännen!!!