bambi

Schema till våren
Idag fick jag mitt schema till vårterminen, men man vet aldrig om det kanske blir någon liten ändring. Så som det ser ut nu i allafall så kommer jag sluta innan klockan 12 tre dagar i veckan, klockan 14 en dag och klockan 17 en annan dag (men den dagen börjar jag 10.20).

Så jag kommer att få loss ca 1 ½ timme varje dag (jämfört med idag) där jag kan ägna mig åt barnen och mitt egna företag (bloggen). Barnen kommer fortfarande kunna gå korta dagar på förskolan och jag kommer kunna få mer tid till bloggen.

Mycket är ändå tack vare ett superbra schema. För schemat gör så otroligt mycket, om man har en lektion i början av dagen och en i slutet av dagen så spelar det inte så stor roll om man bara jobbar deltid!
#1 - Anonym

Vad härligt! Det är ju kanon om man kan få till ett bra schema.



Tack för tipset angående pepparkaksdegen. Jag får nog göra egen nästa år.



Ha en fin kväll!

#2 - curlingmamman

Vad skönt med ett schema som känns ok och ger mer tid :) Supermysig blogg du har halkade in på ett bananskal and i like it :)

#3 - Apan satt i granen - Genusmedveten lärarstudent

Låter bra, då kanske vi får lite lättare att ses. Skönt att det löste sig, var lite ledsen för din skull där ett tag.

#4 - Fnulan

Gud så underbart!!! Vi får mer av Bambi och barnen får mer av sin mamma med=)

#5 - Therese

Vad härligt det låter!

#6 - Ejkej

Vad skönt med ett bra schema. Själv är jag, som lärare, lite orolig över tanken på att gå ner i tid. Tror att risken finns att man ändå jobbar 100% fast med mindre pengar i lönekuvertet. Framförallt om man inte kan få schemat lagt som du har nu. Sj arbetar jag 30% av min tid med annat(på skolan) vilket gör att jag kan ha en lektion till 11.30 och sen nästa kl 15. Det är riktigt påfrestande.



Skulle jag ändå välja att gå ner i tid så skulle jag vilja ha en arbetsfri dag, för då kan jag dessutom tjäna in en dags pendling.