bambi

Toffelhjälten
Nu under dom kallaren vintermånaderna så har våra barn nästan alltid tofflor på sig inom hus och då föredrar vi skinntofflor som formar sig efter fötterna och ger väldigt bra halskydd. Tidigare har vi bara kört på tofflor från Bellio men nu tänkte vi testa tofflor från Toffelhjälten som just nu har en kampanj där dom erbjuder gratis frakt (sista dagen idag!). Mina favoriter är:




Har ni testat Toffelhjältens tofflor?
#1 - tankgirrl

Åh va fina! ska genast in och kolla! Vi kör mockasiner till båra barn men har sneglat på skinntofflor lääänge!

#2 - Amanda

Har inte testat, men vad fina de med jordgubbar (rosa), de med vattenmeloner (orange) och de med regnbågar (röd) var!

#3 - Martina

Mina barn har små element till fötter...så det är knappt de vill ha strumpor på sig.

På dagis, där jag själv tycker det är kallt på golvet behåller de strumporna på men blir alldeles jättesvettiga om fötterna om de har t.ex mockasiner på sig. Så här får vi hoppa över allt vad söta små tofflor heter :-)

#4 - Linda w L2K - Från botten till toppen...

Vi har toffelhjältens tofflor till tre av fyra barn och jag är supernöjd! Emilia har dom turkosa med katten du har på bild.



#5 - Elin

Vi har ett par därifrån till gossen. Är supernöjd med dom, så det blir garanterat ett par nya därifrån när det är dags för storleksbyte. Finns en nackdel...dom har för många fina att välja bland ;)

#6 - Beatrice, mamma till skrutten Robin- Julkalendern är igång!

Vi har provat. Men Robin har aldrig varit speciellt förtjust i tofflor. Men fina är dom :)

#7 - Lena

Jag gillar Bellios tofflor allra bäst! De är ju helt ekologiska och ofarliga för barnen. Deras läder garvas helt vegitabiliskt utan farliga ämnen. Så jag väljer Bellio till mina barns fötter!