bambi

Vädret just nu i Stockholm


Ja, se det snöar! Lite fastnar till och med men det stannar nog inte så länge med tanke på att det är +2 grader.... hur ser det ut hos er runtom i landet?
#1 - storasyrran

Här vid Vänern regnar det! Riktigt trist väder..

#2 - Malin-Kalles mamma

Samma här! Så jag ser verkligen inte fram emot nattens nattpass på jobbet :/ Hemtjänsten, 10 timmar, in och ut ur bilen ca 60 gånger!

#3 - Anna-Carin

Kungsör - snöblandat regn. Kommer bli haaaalt imorgon om det här fryser på.

#4 - tindra

Det snöar på som attan här i Sigtuna :)



#5 - tankgirrl

I Linköping är det snöblandat regn, men när man sitter inne och myser med barnen framför en film ser det riktigt mysigt ut ;)

#6 - Lotta

Några mil norr om Jönköping (västra sidan av Vättern) är det snöblandat regn som smälter på backen. Fast jag har turen att bo högt så här ligger det en knapp centimeter nu. =) (så blir det lite ljusare här på landet där gatubelysningen (inte) lyser med sin frånvaro..)

#7 - Linnea

I Västerås har det regnat slasksnö sedan tidig runt två. Om det fortfarande snöar vet jag inte för jag orkar inte vända mig om... Hehe

#8 - AnnaSC

I Hörby/Skåne regnar det. Jippi!

#9 - britta bloggar

Alltså fy vilket busväder! Vi har hämtat möbler på landet med släp idag, det var inte lätt....

#10 - Martina

Här i Dalarna, Falun för att vara exakt, har snön som kom sakta men säkert töat bort pga plusgrader... Inte okej! Allt är inte borta, men det är långt ifrån så mycket snö som det borde vara, Gräset är fortfarande grönt, har inte sett minsta lilla vinterfågel, och vissa sommarblommor lever än.. Vinter, hallå?

#11 - Michaela Lejonberg

Här är det snö och jag hoppas det n får ligga kvar åtminstone tills idag... sonen väntar på att få skotta snö!