bambi

Dagens outfit vid poolen (+ dagens misslyckade outfitbild)
Nyinköpt klänning för 300 baht (ca 75 kr)
Alfva frågade om prisnivåerna här och jag kan säga att det är snuskigt dyrt här i Khao Lak (allt, maten, hotellen och shoppingen). Jag fick pruta som fan för att få denna klänning för 300 baht och med tanke på att jag köpte en annan klänning på stranden (där är det alltid dyrare) första dagen i Phuket för 200 baht så var den här ganska så dyr...  Billigast har Ao Nang varit hittills!

Måste bara visa er denna hemskt misslyckade "dagens outfit"-bild. Zack och Leah satt på marken bredvid maken när bilen kom, så därför blev vi lite nervösa...
#1 - emma

snuskigt dyrt?!?!?!? 75kr för en klänning?!?!?

#2 - Alfva

Men åh, vi som nästan ställt in oss på Khao Lak efter att hittat ett underbart hotell att bo på! Nåja, hela Thailand kryllar ju av resmål, så någonstans ska vi väl hitta! :) Tack för svaret, hoppas ni njuter trots prisnivån!

#3 - Linda

Haha! Du är så härlig som bjuder på dig själv! =o)

#4 - Alfva

Förresten - fröken frågivs här! ;) Vad ligger en middag på ute? Och vilken strand bor ni vid?



(Förösker nämligen läsa på och hittar inte alls info om att det ska vara oerhört dyrt just där, så jag vill ju gärna veta vad du tycker är dyrt! )

#5 - Sophie

De är ju bara en massa rat du har köpt, kommer du någonsin använda dessa saker igen? 75kr är inte mkt för något plagg oavsett om de kan köpas i Thailand eller Sverige. Sen att du har mängder av "Mollysar" som är extremt osmakliga och dyra gör ju inte saken bättre. Suck. Still går verkligen inte och köpas.

#6 - BAMBI - föräldraledig i Thailand

Sophie Jag förstår nog inte mycket av det du skriver... vad menar du med "rat"? Och vad sjutton menar du med "still går verkligenheten inte att köpas"? Alla har vi vår verklighet....

#7 - emma

verkar som att sophie är norrlänning... rat=skräp!



hoppas verkligen att ni njuter!

kram!

#8 - Carro L

Sophie, känns det bra att vara oförskämd?

#9 - Charlotte

75 kr tycker jag låter fantastiskt billigt! Visst att du har hittat billigare, men lite perspektiv på saken får man väl ändå be om. Även om man inte menar att vara oförskämd.

Vanligtvis har du odd molly för tusentals kronor, så under en hundring för en klänning är inte alls för mycket begärt.