bambi

Fan vilket jäkla gnäll...
Jag är ovan vid att få elaka kommentarer, får kanske 1-2 om året annars. Men nu när vi har varit i Thailand så har det varit en jäkla massa gnäll;

- Du har tappat gnistan. -Näääähäää? Va konstigt... jag lägger bara ner 1-2 timmar om dagen på bloggen nu jämfört med kanske 3-5 timmar annars... konstigt att bloggen inte håller samma kvalité när jag är på semester.

- Du visar inte upp en riktig bild av Thailand. -Thailand är väl ändå rätt så stort. Jag visar upp det vi gör och det vi ser, om man gör annat elelr bor på andra ställen så kan man nog uppleva Thailand annorlunda. Men detta är ändå min blogg och det handlar om vad jag upplever.

- Vilket tjat det är om vad allt kostar. -Ja, för annars får jag en massa frågor om det. Men du kanske inte har sett alla frågor om vad saker kostar? Sen så tycker jag själv att det är intressant att jämföra priser. När jag kommer hem så kanske jag inte kommer att komma ihåg att min nya favorittunika bara kostade 85 kr, men då får man ett annat perspektiv också när man jämför med dom vanliga svenska priserna.

- Du köper bara en massa skräp. -Inte för att jag har visat upp varenda liten grej jag har shoppat och inte kan du veta något om material eller kvalité bara genom en bild. Men alla har vi olika smak... och vissa gillar tydligen att ha smaken "oförskämd" i munnen...

Och sen... det allra roligast (tyckte jag) var när folk kritiserade mig bland kommentarerna hos Bloggkommentatorerna. Vad det var för "kritik"? (När jag hörde att dom kritiserade mig så blev jag nervös... och tänkte "åh, nej, hatar folk mig? vad är det nu??" Men när jag såg vad det var så skrattade jag bara...) Jo... dom störde sig på att jag "tjatade" om att jag var nygift när jag skrev mitt namn som "Bambi - nygift i Thailand". Snacka om att ha lite att störa sig på då....

- om ni stör er på bloggen eller inte gillar den så är det ingen som tvingar er att läsa den. Att lämna elaka kommentarer mår ingen bra utav, varken den som ger eller får den. Man sprider bara negativ energi omkring sig istället för att sprida glädje och kärlek... allt kommer tillbaka till en och vad vill man helst ha då?

P.S. Jag vet att det är jättemånga som lämnar fina kommentarer! Tusen tack för dom... dom blir absolut inte förbisedda ska ni veta! Kärlek till er!
#1 - APAN SATT I GRANEN | jättehårig, jag lovar

Ta inte åt dig!

Vissa människor är helt enkelt lite tröga.



Kram!

#2 - LADY DAHMER| genushäxan tjafsar och tjatar

äh fan, folk gillar att störa sig och de kommer att återkomma och återkomma och återkomma. Sen att de du råkat på är ovanligt efterblivna och ja, OFÖRSKÄMDA ska du bara skaka på huvudet åt.



Jag är bitter och avundsjuk på dig och längtar tills du kommer hem igen! (inte för att jag är bitter och avis, utan för att jag vill träffa dig!)

#3 - Andrea

äh, screw the haters, folk är så jävla avis, knappast alla som kan åka iväg två mån utan att backpacka.

Och att du skriver vad saker kostar, ja men du gör ju jämförelser, jag tänker det som att nu när du är i thailand så har du lite av en reseblogg, och tipsar om saker, skitbra ju!

Jag kommenterar inte så ofta hos dig, och när jag gör det är det mest vardagliga saker, men nu ska jag kompensera för alla puckon!

Älskar att läsa din blogg, älskar ATT den förändras med dig. Tycker du verkar vara en otroligt fin person med en jättefin familj och önskar er massor med fina stunder i livet!

Kram

#4 - Doktor Molly

BRA skrivet! Om man inte gillar en blogg är det bara att sluta läsa! Jag tycker det har varit underbart att följa dig i Thailand. Fortsätt låta bloggen följa ditt liv! Kramar

#5 - Lisen

Då måste jag säga att jag ÄLSKAR din blogg. Den är den första jag läser på morgonen och jag har till och med drömt om dig nån gång. Tro inte att jag är nån stalker nu. Ville bara säga att jag tycker om dig :)

#6 - Evelina

Tycker det har varit helt underbart att få följa er resa :) många hade nog lagt ner bloggen nästan helt under sin drömresa men du levererar flera härliga inlägg varje dag! Jag kommenterar sällan men är inne varje dag och läser, ibland mer! Kram fina du!

#7 - ≈Sanna≈

Jag har ju följt din blogg en massa år nu, jag hittade till den när vi bestämt oss för att gifta oss via en bröllopsssida så jag har sett bloggen "ändras" men samtidigt det är ju så som livet ser ut.

Tråkigt att du ska få gnälliga kommentarer, många som är avundsjuka kanske? Jag skulle själv inte åka till ett varmt land (trivs bra med snön nu) men tycker ändå att det är intressant att läsa om vad ni gör i värmen och hur kulturen är där borta.

Jag läser alla inlägg och vill fortsätta läsa så fortsätt skriva som du gör!

Kram!

#8 - J

Jag har läst din blogg till och från i typ hundra år (du pluggade och Zack var inte ens född tror jag eller åtminstone väldigt liten) men det är först nu när du/ni är i Thailand som jag har fastnat! Kanske beror det på att vi också ska dit snart, kanske inte (vi ska ju inte till samma område). Tipsar om den överallt när folk har frågor om hur det är att resa med barn där. En av de utförligaste och mest välskrivna bloggar jag läst i ämnet. Prisangivelser är ju superintressant!



Länkade häromdagen i bloggen också: http://welcometothedollhouse.blogg.se/2011/february/att-resa-med-barn-nagra-lankar.html

#9 - Angelica Ljungblad

Jag tror att folk är avundsjuka, speciellt "du köper bara skräp". Jag är jätteavundsjuk på alla fina och BILLIGA kläder du köper! Sen så gillar jag din blogg jättemycket också. Läser varje dag, har verkligen fastnat. Vill se vad du, zack och lea hittar på!

#10 - Cissi

Äsch. Jag vet att det inte är så lätt att inte ta åt sig, folk kan vara riktiga dumbullar, men kommentarerna säger mer om dem än om dig vettdu! Stor kram C

#11 - mrsjanuary

Har inte fattat alla de människor som läser bloggar som de inte gillar, de är ju ingen som tvingar dem. Hmm. Jag har inte läst din blogg så länge men gillar den!! Tycker det är kul att följa er resa:) Och herregud, du ger väl den bild du upplever vore himla konstigt annars. Nä fortsätt att blogga som du gör:) Ha det fint i solen!!

#12 - Frida

Ski i dem, de har väl inget eget liv att bry sig om! Jag tycker iaf att du skrikver bra, roligt och uppdaterar ofta för att va på semester. Och priserna är kul att veta, jämföra lite :)

#13 - Alfva

Äh, ta inte åt dig! JAG älskar iaf att få leva genom din blogg just nu och även om du lägger mindre tid är jag SÅ imponerad att du orkar på semestern!!

#14 - Mathilda

Hahaha, seriöst? Vad är det för trista typer som måste gnälla om helt meningslösa saker bland kommentarerna? Den här svenska vintern tycks verkligen förvandla många till ocharmiga gnällspikar.

#15 - Sofia Engdahl

Jag tycker att det är jätte roligt att ni har gift er.

Har följt din blogg ett tag nu (läste den innan du åkte med ) och jag tycker fortfarande om att läsa den. Jag har aldrig varit i Thailand, men skulle jättegärna vilja åka dit. Nu kan jag ju få bra förslag från dig, vart man ska åka o.s.v.



Kram

#16 - Caroline

Men gud vad svamliga människor det finns, jag tycker då att din blogg är suverän, läser den varje dag och har fått min mamma att börja läsa den även om hon inte läser lika ofta :)

Det är ju jättebra att du skriver och jämför priserna då vet man ju om man vill åka dit sen, toppen!

#17 - ida

Jag blir lika förvånad varje gång jag läser att den här typen av bloggar får elaka kommentarer. Av den enkla anledningen att den här typen av bloggar handlar om att dela med sig av sig resa i ett annorlunda liv, och uppenbarligen finns det MASSOR med människor, sjuka som friska som har behov av att läsa, av olika anledningar. En annan sak som förvånar mig är att man ens orkar läsa en blogg som man inte gillar? Och den tredje saken som förvånar mig är att man ORKAR kommentera när man inte ens gillar bloggen. Gud...get a frikn life. Du berikar människors liv med din historia, det är större än något annat. Önskar dig lycka till. Kram från en annan c människa.

#18 - Sarah

Jag kan bara svara för mig själv och jag vet att jag inte skriver elaka saker till dig.



Det finns människor som är så bittra över livet att de inte kan unna andras lycka. Screw them, säger jag bara ;)

#19 - Helena

Strunta i dem! Jag tycker det är jättekul att läsa om Thailand och bröllop där. Och jag vet hur kul det är att gå o prata om att man är gift och "min man" istället för "min sambo" när man precis gift sig! Klart du ska få njuta lite av det!



Fortsätt i samma stil tycker jag! :-)

#20 - idun

Du får blunda bara.. vem bryr sig om fjantigheter..



Det med folk är ju att de tror de kommer med konstruktiv kritik, och att de är de enda som gör det. Men om många tänker så blir det ju en rad med negativa kommentarer, och då blir man såklart ledsen.



MEEEEEN.. jag gillar din blogg, innan och under Thailand.

#21 - ulrika

vill bara säga att jag har följt din blogg i tre år och du ska absolut inte ta åt dig av elaka kommentarer. Man upphör aldrig att förvånas över hur elaka vissa människor kan vara.

#22 - Mia

You go girl!!!!

#23 - Kissegirl

Jag tycker du är helt otrolig som tar dig tid på eran semester och bloggar, det är jätte roligt att följa eran resa!



Bry dig inte om elak kommentarer, hederlig svensk avundsjuka bara!!!

#24 - Rita

Jag älskar att läsa din blogg! Det låter bara som ren och skär avundsjuka när folk lämnar såna kommentarer som du fått! Din blogg är nästan bättre nu när du bloggar från Thailand, kanske pga att vi åker dit snart (10 dagar kvar... :) ..).



Ha det gott och njuuut!

#25 - emma

och tänk på att det finns dem som gillar dig och vill läsa om vad du gör!



kram/emma

#26 - SOFÄ

Alltså, jag blir så matt! Om man inte gillar dina uppdaterar så behöver man inte läsa dem, okej? Ska vi fatta ett gemensamt beslut? Bra, tack. Det var det jag ville säga.

Irriterande när personer orkar ödsla tid på att skriva negativa grejer. Stackars de som verkar ha så mycket tid att spilla som har tid att gnälla! Grr..



Jag tycker du är jättebra Bambi! Fortsätt som du gör! :-) Kramar

#27 - Emelie

Jag tycker att du skriver alldeles perfekt eftersom du som sagt är i Thailand! Du skriver massor av roliga och intressanta saker som ni gör :-)

Lika bra som alltid!

#28 - matilda

håller inte med alls på deras jävla gnäll jag älskar din blogg..



Tummen upp för dig Bambi

#29 - Carro L

Förstår att du tycker att det är trist med dessa kommentarer. Säger en hel del om det bittra folket som är tragiska och avundsjuka. Att du tex köper rat och inte har still:) (ärkepucko!) Ha det bra!

#30 - Linda m 3

Tycker du är fantastisk som bloggar så pass mycket som du gör när du är på semester. Går in här och drömmer mig bort till varmare breddgrader:). Dessutom tycker jag att det är kul att du skriver om vad saker kostar. Njut och ha det bra den tid ni har kvar! kramar Linda

#31 - Annica

Så sant, gillar de inte din blogg så behöver de inte läsa. Märkligt med människor som ska vara elaka eller oförskämda. Avundsjuka och missunsamma människor behöver man inte slösa energi på!

Jag tycker det har varit roligt att följa din resa och ditt bröllop i Thailand och tackar ödmjukast för att du delar med dig! kram

#32 - Sussi

Hej Bambi



ÄÄÄÄ va less jag blir på hur folk ska hela tiden hålla på har de inget annat att göra??? .

De måste tydligen göra andra på dåligt humör för att de inte mår bra.

Tur att du tar det bara med en klackspark.

Jag tycker att du har intressanta inlägg. Och Mycket bra om hur det kostar. då vet jag ju ca vad de kostar när vi far och reser. Bara positivt. och bra om även om de negativa sakerna. Då vet man var man ska gå Och Inte gå.

Så forsätt som du gör. Det är din blogg.



Ha de så mysigt.

Krammiz

Sussi

#33 - ♥anna♥

Det är så trist med alla negativa kommentarer. Försök slå dem ifrån dig! Du skriver på ditt sätt och det du vill. Sen är det ju upp till andra att läsa om man vill. fattar inte hur folk orkar med att gnälla på allt hela tiden.



Såklart att du ska skylta med att du är nygift och lycklig!! Det är den svenska avundsjukan som hägrar hos en del.. Tyvärr!



Kram

#34 - tankgirrl

Vilket jävla gnäll! :P Jag tycker era intryck och små upplevelser ni delar med er är helt underbara! Speciellt att se en utlandsresa ur Zacks perspektiv då min dotter är ungefär i samma ålder.

Jättebraq blogg och jag har gillat den sen dag ett!

Jag är inte så intresserad av Odd Molly men då väljer jag helt enkelt att inte läsa de inläggen, svårare än så är det ju faktiskt inte!

Jag tycker dessutom att det är skitintressant att läsa vad sakerna kostar och se dina/ era fynd!

Så var dig själv så kan e andra ***** sig själva ;)

#35 - Marie S

För mig är en blogg ganska så personlig, det jag menar med det är att det är DIN blogg, du skriver om DIN värld. Hade varit sin sak om du skrev om recept eller nåt, men det är inte det din blogg är baserad på. Jag tycker väldigt mycket om att läsa om ditt och ert liv när ni är iväg! + att jag bli otroligt sugen på att åka till thailand någongång i mitt liv! Tack för det!

Kram

#36 - Ag

Har läst din blogg i snart 2 år och jag tycker den har varit jättebra hela tiden! Fortsätt att skriva som du gör! Kram

#37 - Tess

I många fall är det säkert avundsjuka som styr fingrarna över tangenterna. Fast det är ingen ursäkt för att vara oförskämd tycker jag.

#38 - Angelica

tycker det är alldeles underbart hur du, trots gnäll och elaka kommentarer, "tar det med en klackspark" genom att svara på deras kritik vuxen och moget. SAMT att du inte kastar skit tillbaka! Din blogg är INTE mindre intressant nu än när du är hemma!!! Jävla skitsnack. Det är ju tvärtom! För inte fan är det varje dag som man får en massa bra tips för småbarnsfamiljer som planerar att resa utomlands. TACK för dig och din öppenhjärtliga blogg om vardagliga familjeliv och annat bra.

#39 - Linda

Såklart att jag är avis, jag vill också åka till Thailand, men eftersom jag inte kan så passar jag på att njuta av allt fint och intressant du visar om Thailand... blir ju en jättebra thailandsguide av de här inläggen från eran semester!

Keep up the good work!

#40 - Marica

Då passar jag som är dålig på att kommentera, din blogg är hur trevlig som helst! Tittar in då och då och tycker att det är extra kul att läsa om er resa, reser själv mycket med barn:)

#41 - Sabina

men usch att folk alltid ska hålla på och klaga. Om man inte gillar en blogg så läser man den inte, man håller inte på och klagar på att den är dålig.

Jag tycker din blogg är jättemysig. ^^

#42 - Sofia

Jag gillar det du skriver och läser varje dag om hur ni har det.

Fortsätt i samma stil och försök att inte bry dig om neg kommentarer.



Kram Sofia

#43 - Charlotte

gnistan är det inget fel på! Du får ursäkta om jag verkade oförskämd tidigare, det var inte min mening. jag kritiserar liksom jag gör med annat, det som verkar underligt prioriterat eller tunt. Fast det handlar ju egentligen om att jag ville läsa mer om det, från din synvinkel.



Men fortsätt i samma stil, jag tycker fortfarande att du är bland de bästa bloggarna! Ha en trevlig semester!

#44 - Linda

Bra skrivet världens bästa!

Jag älskar att läsa din blogg från Thailand, att se bilderna från bröllopet, en lycklig skrattande familj, och för varje bild från Thailand drömmer jag mig bort och jag kommer definitivt laga dina rätter som du lärde dig på Time for Lime. Så det så!

KRAMAR

#45 - Annika

Haha... tänk att folk inte kan låta bli att skriva såna dumma kommentarer.



De kan sluta läsa om de retar sig på dig.



DU skriver vad DU vill... i DIN blogg.



Du väljer hur mycket du vill sitta här... va fan liksom.

Är man på semester har man väl annat att göra.



Och vadå visa Thailand? Du väljer att visa vad du är med om.. det är inget resereportage.



Fortsätt som du gör.. och har gjort.



Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!



/Annika

#46 - Sophie

Bry dig inte om bittra människor! Njut av eran fantastiska resa!!

#47 - Anonym

Jag såg ju att du skrivit en kommentar hos en person som var mindre snäll också...

#48 - FEM

Hehe! Ja du. Du har ingen aning om vem jag är och jag känner inte dig alls, men eftersom jag har trillat dit ordentligt på Odd Molly så har jag hamnat här när jag har googlat på modeller, kopior och sånt. Det är klart att folk är avundsjuka. Åka till Thailand och gifta sig. Ta ner släkten på bröllopet. Och sen stanna i 2 månader. Det sticker säkert i ögonen på folk. Men det är bra att du inte tar åt dig utan tar det med en klackspark. Det finns folk till allt vet du. Absolut inget att fästa sig vid.