bambi

Gott nytt år!
Varför jag var så uppklädd idag? Jo, det är ju det kinesiska nyåret! 



Idag så hade städerskan lämnat dessa "godisar" på vårt rum. Jag vet inte vad det är för nåt och inte vågade jag smaka på dom eftersom dom var rätt så slemmiga (och luktade inte gott heller!).

Det var faktiskt ganska tomt på gatorna här i Ao Nang idag, så det verkar som om det är många som firar nyåret här idag. På vårt hotell så kunde man få äta kinesisk buffé, så vi slog till med det:

Leah låg och sov i vagnen, om ni undrar vart hon är

Den här kina-maten var inte direkt lik den kina-maten man får hemma i Sverige. Det var lite annorlunda smaker. Min favorit var nudelsoppan, Pad Poysian.

#1 - Mia

Ni verkar verkligen ha dettoppen på er semester!!! Mia familj tänkte åka iväg tre veckor i december och velar lite kring vilka ställen vi vill åka till.

Jag har lite frågor om det är ok?

Ao nang....hur är stränderna.....måste man åka båt för att komma till badvänliga stränder?

Nai Yang som ni varit i tidigare.......störs man av flygplanen där? Med tanke på att flygplatsen är så nära......

Vi vet vart vi skall först....men inte sedan.....vill ha lugnt o tyst ställe med bra bad......men inte så tomt att det inget finns......i alla fall på avstånd......tips?

Ha det fint och Grattis till att ni nu är Herr o Fru!!!

#2 - Linn

Hej!



Hamnade här på din blogg av en slump, läste att ni befann er i thailand och sen var jag fast. Har läst igenom alla dina inlägg från den senaste månaden nu och ni verkar ha det alldeles underbart! Får väl säga grattis till bröllopet också, såg så himla vackert ut på bilderna! :)



Åker själv till Thailand den 7 mars så allt som handlar om thailand är intressant just nu!



Såg att ni flög med qatar, det ska vi också göra så har lite frågor... Det är alltså SÅ bra som man läst överallt? Har även läst nånstans att där skulle finnas internet ombord och att det var tillåtet att använda typ sin iphone att surfa på och smsa under tiden man flög. Vet du nått om det?



Mellanlandade ni eller ni flög direkt?



// Linn



#3 - BAMBI - nygift i Thailand

Mia Patong tyckte vi var ett bra ställe att åka till som första ställe. Tog bara 40-50 minuter från flygplatsen.



Hat Nai Yang var verkligen jättefint, men det finns inte mycket att göra där. Ingen shopping och inte många restauranger. Men man stördes inte alls av flygplanen. Kändes väldigt avsikt och inte så turistigt.



Ao Nang har inte dom vackraste stränder, men jag tycker att dom är okej. Det är mycket folk på stranden och det finns mycket shopping och restauranger, så vi stortrivs här.



Men annars har nog Koh Lanta vackrare stränder, men lite mindre shopping och restauranger.