bambi

Last 6 nights
Nu är vi alltså tillbaka på Phuket och vid Kata Beach. Det är lite mulet idag, första dagen på länge.



Vi har chackat in på Sugar Palm Resort och här ska vi bo våra sista sex nätter. Vi slog till med deras lyxigaste rum, som har direkt anslutning till poolen. Man kan alltså hoppa i direkt i poolen från sin egen balkong. Hotellet ligger väldigt centralt och nära stranden.

I eftermiddag och ikväll så tänkte vi ta och shoppa. Vi har tagit det lite lugnt med shoppingen till slutet nu så att vi inte skulle ha så mycket att släpa på och för att veta så att vi hade pengar kvar. Maken vill köpa några skäddarsydda kostymer och jag är jättesugen på en systemkamera. Sen blir det nog en hel del annat också förstås  ;)
#1 - Sofia

Ville bara tala om att jag är MYCKET glad över att jag fått "följa med" er på er resa via din blogg.

Och på så sätt få ett litet avbrott från allt elände vi har här hemma.



Kram Sofia

#2 - Ann

Halloj! Ett tips gällande skräddarsydda kosymer - ta tid på er. Ta inte en skräddare som syr upp på 24 timmar. Det kräver många provningar för att det ska bli snyggt. Har nämligen själv gått på en nit och vill inte att er semester ska solkas av trista minnen. Jättekul att du tagit av er dyrbara tid för att blogga, och på så sätt låtit oss frusna nordbor njuta av värmen.

#3 - Anonym

Oj, är ni inte oroliga att någon av barnen ska hoppa i när ni inte märker det?



mvh

#4 - BAMBI - föräldraledig i Thailand

Anonym Inte mer än när vi hade en egen privat pool i vår "trädgård". På dagen har vi ju stenkoll på dom och dörren låst. På natten, så är jag väldigt lättväckt, gardiner är fördragna och Leahs spjälsäng står för...

#5 - Anna - Mamma till Emilia med albinism

6 dagar!

Helt galet vad tiden har gått fort!



Coolt rum med poolen precis utanför =)