bambi

Som att gå på stan med Julia Roberts
Det vi gillar mest med Thailand är det vänliga folket och att dom speciellt är extra snälla mot barn. Barnen får små presenter och alla hälsar glatt på dom. Många vill plocka upp dom och gulla med dom. Ibland springer dom till och med iväg med dom. Vi har aldrig tyckt att det har varit jobbigt, tvärtom!

Ett annat par från Sverige som vi träffade på och åt middag med häromdagen sa "det är som att gå på stan med Julia Roberts, men det är barnen som alla tittar på och vill prata med" och det är precis så!


Det som också är bra är att barnen åker gratis, bor gratis och äter gratis (om det är buffé). Dom ser till att det är rent och säkert på stränder och på lekplatser. Men dom tänker även på säkerheten och lyfter alltid ner barnen från bilar, tuk tuks, mm. En gång när Zack tog ett steg mot en bil som backade (var kanske 2 meter ifrån) så rusade två stycken främlingar mot honom och skulle rädda honom.


Dom sätter alltid barnen först här i Thailand.
#1 - Evelina

Vad härligt det låter :) Men en liten fråga som dyker upp...vet ju att de är väldigt förtjusta i blonda söta barn där borta då det är så "exotiskt". Är de lika måna om och gulliga med thaibarn som med svenska barn?

#2 - tess

hur klarar barnen värmen och solen.går d bra? äter leah nån thaimat eller bara burkmat?