bambi

Vackra Railay Beach


Straxt utanför Ao Nang ligger det en vacker halv-ö som man bara kan komma till med båt, som heter Railay Beach. Även fast vi har varit här i Ao Nang förut så har vi aldrig varit ut till Railay, trots att det är ett väldigt känt utflyktsmål. Det tar bara 15 minuter och kostade 320 baht tur och retur för oss (75 kr).

Till skillnad mot Ao Nang som har snäcksand, så har Railay vit pudrig sand och klart vatten. Men precis som Ao Nang så omringas stranden av vackra höga klippor.



Enda nackdelen med Railay är att det var lite ont om skuggplatser, speciellt runt lunch och på eftermiddagen. Sen fanns det bara en liten gågata och ett par restauranger, där allt kostade minst dubbelt så mycket som här i Ao Nang.

P.S. Dom som låg bredvid oss i skuggan hade en termometer med sig och den visade på 33 grader...
#1 - tankgirrl

Vad mysigt det ser ut! Och vilken upplevelse för hela familjen!

#2 - Karin

Det är inte utan att man börjar bli lite sugen på att komma bort till värmen nu när det har börjat snöa här igen! Fast ligga på stranden som en gravid, strandad val kanske inte känns så upphetsande heller iofs :-P

#3 - i

Aldrig varit intresserad av Thailand men med dina inlägg så börjar jag bli lite sugen.



Men undrar hur mycket hemlösa hundar du sett på de olika ställena? Det är det jag har så svårt med när jag reser.. mitt hjärta sitter utanpå kroppen och jag tar illa vid mig när jag ser djur som mår dåligt och människor som behandlar de illa..



Indien kan man tro de har sån stor respekt för levande ting. Men där sparkar de och jagar hundar.. Gör så ont i mig och se sånt.

#4 - Annica

åh vad härligt! jag blir helt nostalgisk, jag var där 1998 :)

#5 - Skrotmamman skrotar vidare

Nostalgin är på topp här hemma :-) Vår bröllopsresa gick till Thailand 2008 - Krabi (Krabi Town) Ao-Nang, Phuket, Bankok..........



Så häftigt med deras klippor.

Har ni pallat att gå de 12XX-stegen (from hell) upp till templet? ;-) Vi vände på 600-700 - man skulle ju ner också utan att avlida!