bambi

All you need is love

Fotografen tog så många fina bilder och gjorde ett otroligt fint bildspel. Vi fick allt på en dvd-skiva men också på ett USB-minne. Sen så kan vi själva välja vilka vi vill framkalla och förstora.

Jag har nog tänkt att vi ska göra en fotobok med många av bilderna och sen göra några förstoringar. Frågan är bara vilka man ska förstora? Några favoriter är den med mig och Zack och så gillar maken den där vi båda håller i ringen.

#1 - Sussi

Jag hade föreslagit den ni håller i ringen den visar så mycket hur ni känner för varandra. Som förstoring på vägen ovanför sängen eller i v.rummet.

Men alla era bilder är så magiska. Så härliga.

Ni lyckades med eran fotograf, vissa kan få skräck exemplar så att allt blir förstört för att de har så knasiga ideér. Men ni hade tur.

Och med det säger väl allt.??



Kram

Sussi

#2 - Anonym

Den på dig och Zack är jätte fin. Har du hört denna: Carolina Wallin Pérez - Utan dina andetag, om inte måste du lyssna på den. Kram

#3 - Camilla

Dom är jättefina alla bilderna. Verkligen en superduktig fotograf ni haft och så självklart fina modeller ;) kram

#4 - Linda

Vilka otroligt fina bilder på er! Ni verkar ha det helt underbart. Jag ser att du skriver att Koh Lanta är väldigt barnvänlgit, men vilken av de tre ställena har ni tyckt bäst om? Nyfiken som bara den på var ni ska härnäst/Kramar