Barnens sovvanor

Jag har fått en hel del frågor angående barnens sovvanor och sovtider. Barnen skiljer sig åt enormt vad gäller sovmönster och sovvanor. Zack sover som en stock, Leah kan gallskrika precis bredvid honom och han vaknar inte. Han sover också länge och mycket, har alltid gjort det. När han var bara några månader gammal så sov han middag i 3-4 timmar medans Leah sover 30-60 min.
Zack har alltid haft lätt att somna. Han kan somna var som helst, hur som helst, om han är tillräckligt trött medans Leah måste ha sina rutiner. Det är intressant att dom har blivit så olika....
I början av resan så tog vi alltid en extra säng till Zack och en spjälsäng (baby cot) men det är bara det att en extra säng kostar alltid lite grann (allt från 300-1000 baht) medans spjälsäng är oftast gratis så nu har vi börjat be om två spjälsängar istället och det har funkat jättebra (plus att det blir billigare för oss)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet