bambi

Good morning sunshine!
God morgon! Har ar klockan 10 och vi har atit frukost och smort in oss med solkram och ar pa vag ner till stranden med ett kort stopp har i receptionen.

Jag laser alla era kommentarer och mail ska ni veta och jag blir sa glad for varenda en!

Har ar det ca 30 grader varmt pa morgonen. Jag laser om minusgrader och 10 cm nysno, inget jag saknar kan jag saga  :)

Men det jobbiga med varmen ar att dom har AC:n pa fullt och da fryser man massor sa fort man ar inne. Leah har borjat hosta en del, pga detta tror jag.

Nagon fragade vad Leah ater pa en dag. Sa har ser det ut just nu: valling pa morgonen, mellanmal (banan eller vattenmelon), sen en burk med mat till lunch (som vi hade med oss hemifran), sen mellanmal igen och till sist en flaska valling till. Vi ska forsoka vanja Leah vid att ata maten som ar har, vi har ju inte hur manga barnmatsburkar som helst med oss, sa hon fick smaka lite ris med sotsur sas (inte alls starkt) igar kvall men det var inte sa populart.

En annan fragade hur mycket vi betalar for hotellet har pa Phi Phi och det ligger pa straxt uner 5000 kr i veckan. Phi Phi ar nagot dyrare an Phuket och Koh Lanta att bo. Men var budget ligger runt 5000 kr i veckan for hotell.
#1 - Sophie

#2 - Anonym

Testa med rice soup, det är ris och lite grönsaker kokat - lite smak, milt. Thailändarna själva ger det till sina bebisar.

#3 - En pojkmammas vardag ♥

Minns att Edvin var ganska kinkig när man började ge han av våran mat ... annars var han ett litet matvrak :) Men jag skulle tro att hon snart vant sig och börja öta ...



Härligt låter det med solsken och 30 grader varmt. Själv sitter man hemma i sverige och städar bort magsjukebaciller ur huset ...