bambi

Hur mycket kostar det att göra en sån här resa?
Några av er undrade hur mycket det kostar att göra en sån här resa. Utbudet av hotell är så stort här i Thailand så det finns verkligen i alla prisklasser, vi har sett rum för 150 baht (inte ens 50 kr) per natt här... men oftast så får man vad man betalar för  ;)

Vi har använt oss utav hotellboknings-sajten Sawadee och den kan vi varmt rekommendera. Man kan enkelt jämföra olika hotell via priser, läge och betyg (som sätts av gästerna).

Vår budget har varit 5000 kr/vecka för hotell och 5000 kr/vecka för mat och övriga kostnader. Under dessa tre första veckor så har vi faktiskt lyckats hålla vår budget och då har vi gjort allt vi har velat: dykt, shoppat, ätit gott, mm (men inga överdrivet dyra saker).

Själva flygresan kostade 25000 kr (tur och retur) för oss alla fyra, men då betalar Leah bara flygskatt och får inte heller någon stol. Vi flög med Qatar Airways och det är nog det bästa flygbolaget jag har rest med!
#1 - Alfva

Åh, det verkligen kliar i mina fingrar att beställa en resa nu. Kanske inte till Thailand, men närområdet där iaf!



Ett bra tips på hotellsidor är ju annars Latestays.com som rear ut hotellnätter när de ligger nära i tid! Vi använde det i Filippinerna och fick ett fint juniorrum på Marriott i Cebu för 100:-/natt!

#2 - freja

jahapp, är du en gift kvinna nu? :D ..hoppas att redan var bra, jag antar det, men iaf. har en kompis som just nu är nere i thailand. hon kommer vara där i 3 månader allt som allt och jag är lite avis måste jag säga.

#3 - Lena

Åhh ni verkar ha så härligt där nere. Verkligen en riktig drömsemester. En liten fråga bara, hur är det med säng för Leah? Finns det resesäng?

#4 - Emelie och lilla familjen

Är ni föräldralediga nu båda två då, eller är det semesterdagar som ryker?