bambi

Koh Lanta
Nu har vi kommit till den lugnaste platsen hittills. Det är verkligen sant när dom säger att det är barnvänligt här. Det är långgrunt, det finns små lekplatser längs med stranden och det finns barnmatsburkar på Lanta Mart (tack för tipset från er läsare!).
Stranden som vi bor vid heter Klong Dao Beach och vad jag har hört ska vara den finaste av alla stränder. Det finns gott om restauranger och barer. Igår tog jag en god Banana Daiquri vid stranden.
För att svara på några av era frågor: Killen i rutig skjorta i ett inlägg lite längre ner är sambons bror. Pengar kan man enkelt ta ut i uttagsautomater som finns lite överallt. Vi hade växlat lite innan, men det mesta tar vi ut via automaterna.
#1 - Anna

Åh gud vad jag saknar Lanta, ett helt underbart ställe! Bodde också vid Long Beach.

Har ni testat Mangoshake på Thai Cat restaurangen? MUMS!

En annan bra restaurang på stranden är Funky Fish.

Måste rekommendera er att ta en båttur till Koh Rok från Lanta, paradisö! Tar ca 1 tim med speed boat.

Lycka till imorgon då ni gifter er, ska bli SÅ kul att se bilder därifrån sedan ;)

#2 - mrsjanuary

Ah ser att någon redan har tipsat om mangoshaken.Den är ljuvlig! Passa på att åka runt på ön också.

Ha en underbar bröllopsdag imorgon!!!!!!!!

#3 - Stina

Är så glad att jag hittat din blogg! Reser med familjen (2 vuxna o 2 barn 4 år resp 8 mån) till Koh Lanta i mitten av Februari och funderar mycket på det här med packning; vad man ska ta med och vad som finns att köpa. Hur är det med blöjor, våtservetter, barnmatsburkar och gröt, går det att hitta på Koh Lanta och var i så fall? Har du något bra tips angående reseapotek - ta med och inte med? De där badskorna som din pojke har är det något man kan hitta på Lanta?