bambi

Nu har vi bestämt oss vart vi ska härnäst!
Det har ju inte varit lätt att veta vart vi ska åka efter Koh Lanta, men nu har vi äntligen bestämt oss. Vi ska först till Koh Ngai och vara där i 3 nätter (båtfärden dit kostar bara 350 baht/vuxen och tar bara 1 ½ timme) sen så ska vi vidare till Koh Mook och vara där i 4 nätter. Efter det blir det eventuellt Railey vid Ao Nang...



Båda öarna (Ngai och Mook) verkar ha väldigt bra snorkelvatten eftersom det går väldigt många snorkelturer dit. Utanför Koh Mook finns också det kända Emerald Cave som verkar spännande!

Så hittills har resan sett ut så här:
Phuket (Patong) - Phi Phi Island - Koh Lanta
Vårt favoritställe (både för mig och maken) har helt klart varit Phi Phi. Vi älskar den lugna, sköna stämningen på ön. Det finns varken bilar eller mopeder där och dom har jättebra restauranger och shopping.

Men först så blir det två nätter till här på Koh Lanta. Imorgon kväll blir det matlagningskurs hos Time for lime (som ni rekommenderade)!
#1 - Annica

åhhh jag var på Raileybech 1998, var där o klättrade o hade det gott. Super härligt!

#2 - Doktor Molly

Vad kul att ni hittade Time for Lime!!! Kramar

#3 - Anna

Bra öar båda två , varit en vecka på Koh Mook och snorklat utanför Ngai, passa på att åka till Koh Kradan också, fantastisk fin ö. Emerald cave inte så imponerande, läskig simtur på 100 meter i kolsvart grotta, fick nästan panik.

#4 - Camilla

Läste att ni skulle åka till ett bra ställe att snorkla på.... vill dock tipsa om en sak jag läste på aftonbladet.... angående att det är snorkelförbud på flera ställen i Thailand. Tänkte mest så ni inte åker till nåt ställe ni vill snorkla på och så får ni inte göra de för att det är förbud.... trist ju.



För att läsa mer om vilka platser i Thailand de gäller googla: "Snorkelparadis i Thailand stängs" och klicka på länken som leder till Aftonbladet.



#5 - Maria

Åh bra! Ni valde bort Koh Lipe för Muuk! Bra val! Var ska ni bo på Muuk?

#6 - Camilla

Jag var på Railey förra året. Det var mysigt men inte så stort. Stranden väldigt liten men fanns en till bredvid som man kunde gå till. Vi tog en longtail båt en dag till Ao Nang. Fanns lite shopping där och större strand.

#7 - Diana

Ett litet res tips! Om ni åker till AoNang på kvällen så gå till Last Fishermans Bar och ta en drink och se solnedgången. Den bar/resturangen ligger vid stranden längst bort förbi massage stället mot där som aporna är..:) (Om man har ryggen mot vattnet så är det till höger) Kram!!

#8 - Sanna B

Railey var hur mysigt som helst. Det fanns en "finsida" och en "fulsida". Den lite större stranden var hur fin som helst. Du har en lång lång strand och klippor som bildar en liten bukt runt stranden.



Avståndet på ena sidan ön till den andra är på gångavstånd. Det finns inga möjligheter att ta ut pengar där har jag för mig! Så se till att ha det när ni åker dit!

#9 - Anna

Om möjlighet finns; åk till Koh Rok! PARADIS!

Ser på kartan att det ligger runt där ni är nu. Där finns vilda varaner :))