bambi

Odd Molly frågor
Anonym om Odd Molly goes strumpbyxa:
Jag tänkte höra om du vet ungefär när odd molly kollectionen kommer komma ut? alltså den med lovely knit ( som du så gärna ville ha, den lila )

är det nu i jan, feb eller måste man vänta ändå till april?

mvh :)


Svar: Som vanligt så vet man aldrig exakt vad och när varje släpp kommer när en ny kollektion kommer. Vårkollektionen brukar släppas i tre omgångar och sen sommarkollektionen i en. Första släppet brukar komma i mitten av januari (andra veckan i januari), sen kommer dom med några veckors mellanrum.



Maria  (--) om Nyårskarameller!:

Nej.. Är gravid så blir champis ellet nåt sånt för min del ;) Svägerskan väntar också smått så blir ett lugnt nyårsfirande!

Kan passa på att fråga dig angående odd molly. Ångrar så mycket att jag inte köpte en "lotta lotta coat" i våras.... Undrar om någon liknande modell kommer till våren igen?
Och när släpps nya kollektionen på deras hemsida?

Kram och ha en underbar semester/bröllop!
Önskar er allt det bästa!!!!

Svar: Nej, tyvärr kommer inte Lotta lotta jackorna tillbaka och inte ens någon som är lik den heller. Dom enda jackorna som man kanske kan tycka är lite lik Lotta lotta-jackorna är dessa Twiddle jackor:

#560 Twiddle hood jacket, 3900 kr och #559 Twiddle coat, 3000 kr.

 

Men en favoritjacka som kommer till våren är denna jacka i härliga pastellfärger, jag blir glad bara jag ser den:


#562 Synthesizer jacket, 2300 kr.

#1 - Anonym

Hej! Tack för alla svar. Vet du vad koftan kommer kosta? Den du vill ha två av :) Pointelle lovely knit. Mvh

#3 - anonym

hej, såg att du skrev om lotta lotta jackor. var på stockholm quality outlet i barkarby, där hade dem massa lotta lotta jackor.

#4 - anonym

Hej, jag såg ditt inlägg om Lotta lotta jackorna, dem finns ¨på stockholm quality outlet i barkarby. Odd molly har öppnat en butik där.