bambi

Resans första sjukdom



God morgon! Igår kväll åt vi en mycket trevlig middag, även Leah åt lite - lite majssoppa, som var ungefär som vattnig majspuré (men godare).

Men jag vet inte hur bra middagen igår kväll var egentligen för imorse så vaknade sambon av magsmärtor och illamående. Det var ju väntat att vi skulle bli magsjuka här, inte om utan när. Så det var bara att pallra sig iväg till apoteket och köpa lite medicin åt stackarn. Men det är bara han som har mått illa, alla andra mår bra :)


Leah sitter i sin In the pocket baby seat - som verkligen är toppen!

#1 - BLONDETTY

Hoppas att han blir bra snabbt och att ni andra klarar er!



NJUT nu och ta hand om er!



Kramar från

BLONDETTY

#2 - Mimmi

Trevligt att följa er på resan. Hoppas han blir frisk fort och att ni andra klarar er.

Kul att du gillade In the pocket-stolen! Det ser ut som på bilden att den sitter lite högt upp, den understa remmen ska fästas tajt runt sitsen så att hon nästan sitter på den, då blir stolen som stadigast. Som tips bara.

Älskade våran när vi var i Thailand med ettåringen. Har även haklapparna. :-)

#3 - Carina

Hej!Har läst i din blogg och tycker mycket om att följa den.Jag har också fått samma besked som dig och känner att det känns skönt att följa dig..Hoppas att din man snart blir frisk..

#4 - Lisen

Trist m magproblem, men som du säger- förr eller senare så.

Hoppas ni fick nån bra medicin. Om ni har Immodium eller nåt liknande som stoppar diarré, så är ett tips att inte använda i onödan. Har märkt att det ibland bara fördröjer sjukan, så när man slutar med dem kommer problemen tillbaka. Bäst att försöka låta kroppen "få ut" vad det nu är som orsakat?

Oromantiskt ämne, men ni har ju både barn och har rest en del, så ni lär ju vara vana.

Hoppas han kryar på sig snabbt!