bambi

Syskonkärlek
Det är så kul att se Zack och Leah utveckla sin syskonrelation. Speciellt nu på semestern då dom är tillsammans hela tiden så har fått så fin kontakt. Dom leker lite tillsammans och Zack har blivit så mycket snällare mot Leah. Förut så skulle han hela tiden ta det hon hade i handen, men nu så ger han henne leksaker och föreslår att vi ska sjunga "Krokodilen i bilen" för att göra henne glad när hon är ledsen.



Leah älskar sin storebror och så fort han ägnar henne minsta lilla uppmärksamhet så skiner hon upp som en solstråle. Jag tror att dom kommer ha mycket roligt tillsammans.

#1 - Lisa

Mmm, vad glad man blir ända inne i själen och hjärteroten när man ser de här fina bilderna! Härligt också att se att Ni trivs så förträffligt bra som herr och fru, vilket Ni ju numera kan titulera Er :) Kram från Lisa :)

#2 - Camilla

Ahhh så goa !!!

#3 - Tess

Vad gulligt :-)

#4 - Lotta

Så fina de är!

Har också en lillasyster och en storebror här hemmea, med 22 månader emellan, och Petter har älskat Matilda från första stund. De busar och skrattar hela dagarna, och det är väldigt sällan som jag behöver hjälpa till i konflikter.

Något jag har lärt Petter är att erbjuda Matilda nånting annat att leka med om han promt ska ha det hon har. Funkar jättebra!

#5 - Johanna

Aww första bilden gör mej helt varm.. <3