bambi

Tänk om en aids-apa kommer och biter henne?

Leah ligger i vagnen och sover middag till djungelljud. Nervös mamma som jag är så tänker jag direkt att djungel = farliga djur och insekter. Men man ska nog inte vara så nervös. Jag är bara lite ovan vid att ha djungel så nära inpå poolen, för det här är en riktig djungel-ö (som ni kanske såg på bilderna på ön utåtsett längre ner).

Zack älskar att bada i pool och det är utav våra krav när det gäller val av hotell, det måste finnas pool, internet och varmt vatten - vi kan inte leva utan dessa saker   ;)

Men det som är bra med att hänga vid poolen är att internet funkar bra här.  :)

#1 - APAN SATT I GRANEN | en viktresa du vill följa

Hemma på Södermalm får hon pussar av en mysapa, i Thailand riskerar hon bett av aidsapor.



Bäst ni åker hem omedelbums.

#2 - Bea

Hej, jag måste bara fråga. Ni har ju världens underbaraste semester, men störs inte din make och du utav att du bloggar istället för att bara verkligen ha semester med familjen? Inget illa menat, hoppas du förstår, är bara nyfiken. Du kanske har ett kontrakt att följa med ett visst antal inlägg per dag?

#3 - Skrotmamman skrotar vidare

Hihi, när vi var i Thailand bland aporna så var den största faran att aporna sprang iväg med turisternas skor de lämnat utanför. De klättrade på parkerade bilar och rörde sig i flock.



Det var iofs i Ao-Nang, vid ngt tempel som fanns där (1500 steg att gå upp i 30 gradig värme och luftfuktighet - nej tack. Vi klarade bara 600)

#4 - din skratt guide

Hejsan, gillar du att skratt ? Jo men självklart, vem gör inte de ju. Kolla in min blogg & skratta lite om mina skämt är din humor. :)

#5 - e

Hehe, vi blev rånade av en apa vid det där templet i Krabi för typ fem år sedan. Halvvägs uppför trapporna ... den tog vår påse med dricka. Har hört att de är återfallsförbrytare ...

Jag blev även riven av en apa några år innan i södra Thailand, enligt guideboken fanns det risk för rabies så vi försökte förgäves få komma till en läkare som tog emot oss, men alla bara stängde dörren, när vi sist fick tag i en skrattade han åt oss och sa att det gäller bara om man blivit biten :)!

#6 - andrea

haha gillar apans kommentar :D