Så, nu har vi båda sovit en stund (Leah somnade till och med om nu) och jag tänkte dela med mig av gårdagens goda middag! En bra middag som sköter sig själv i ugnen, men samtidigt med massor med smak!
4 kycklingfiléer
½ paket philadelphiaost
ca 10 st. soltorkade tomater
2 paket bacon
1. Börja med att strimla soltorkadetomater tunnt. Blanda dessa sen med philadelphiaosten och smaka av med salt och peppar.
2. Skär en djup skåra i filéerna, men inte så att det blir hål igenom. Fyll dom med philadelphiaosten.
3. Linda om kycklingfiléerna så att dom är helt täckta med bacon.
4. In i ugnen i 175 grader i ca 25 minuter
Till dessa så åt vi cous cous, egentligen en cous cous mix från Go Green! Det är cous cous blandat med kryddor, chili, aprikoser, gojibär, vitlök och solroskärnor. Rekommenderas!
#1 -
Designing good life - Sarah
Ser gott ut. Åt precis baconlindad fläskfilé. Allt (nästan) med bacon är gott!