bambi

Fikafest vid vattnet
Sen så blev det en hel del fika igår också då vi besökte makens farbror och hans fru, Lena. Deras hus ligger precis nere vid vattnet! Hon är trädgårdsdesigner, så som ni förstår så har dom en mycket mycket vacker trädgård. Tyvärr var det inte det bästa vädret och det var lite mulet.




Dom har även en mycket rolig hund, som barnen tyckte var rolig att springa efter.




Fika nere vid vattnet med bland annat en jättegod svartvinbärs kaka.




Jag blir så sugen på att skaffa hus när jag ser hur barnen springer runt i trädgården. Dom frågade oss också om vi inte skulle kunna tänka oss att flytta till Västerås och både jag och maken sa "ja... kanske...." men samtidigt så trivs vi så bra i Stockholm och vi har jobb där och allt.


#1 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Ser verkligen ut att vara ett underbart läge sådär precis nere vid vattnet! Hus kan jag absolut rekommendera, det är verkligen härligt med stor trädgård och mycket utrymme. Jag tycker att det är ett enklare liv helt enkelt. Å andra sidan innebär det ju ganska mycket jobb (men vi gillar att renovera och greja), och självklart kan jag förstå att det finns en hel del fördelar med lägenhet mitt i stan också, även om jag själv inte skulle välja att bo så nu. Men allt har förstås sin tjusning!

#2 - therese mammabloggare

tycker ni verkligen ska tänka på att köpa hus snart men i stockholm, för ni kommer känna en sån otrolig frihet att bo i hus:D men mycket jobb med att bo i hus för den delen oxå..

#3 - Sussi

Hej

Det är härligt att på i hus. Men samtidigt förstår jag er. Dett ger så mycket med eget hus både för barn & en själv. & man betalar åt sig själv.

Själv bor vi på landet med kosser bakom knuten och en fin vy över älven men ingen stor tomt som barnen kan springa omkring på, nåt man saknar. Men man kan inte få allt här i världen & jag är ingen storsdadsbo. Gillar landet i bland kan de bli jobbigt pgr av avståndet till arbetet & andra saker.



Ha en bra söndagskväll

Kram

S

#4 - Karro A T

Härligt ställe de har! Fikat såg gott ut som vanligt.

Receptet på Svartvinbärskakan kanske man kan få läsa här i bloggen snart?

#5 - Maria

Vi vill oxå bo i hus vissa dagar. Men vi tycker det är så smidigt med lägenhet med. Inte så mycket att fixa med det.



fast sen bor vi i radhustyp och har en liten trädgårdsplätt utanför så det är skönt.