bambi

Fina bilder
Datorn svämmar över av bilder på barnen. Jag fotar och fotar. Det är så roligt att fota med systemkameran och bilderna blir så fina tycker jag. Det är riktigt svårt att sortera bort bilder, tar liksom lite emot att radera men ändå har man 10 stycken likadana bilder....

Zack plockar körsbär i farmor och farfars trädgård:



Leah äter chokladkakor.... med hela ansiktet....

#1 - Skrotmamman skrotar vidare - 14 mån mellan barnen och tillbaka på jobbet

Jag är också dålig på att radera bilder. Men har rensat ibland ändå, för att det känns dumt att ha 200-300 bilder som är lite halva, lite på sne, och framförallt föreställer samma saker.

Vilktigare att få till album, fotoböcker och framkallning då (så de kan titta på bilderna fysiskt) ska göra klart sonens fotobok denna veckan. Det är hög tid, med leveranstider och födelsedagar att ta hänsyn till ;-)

#2 - Joanna

Jag är preciiiiiis likadan.



Fast när mina barn, födda 1999 och 2001, var lika små som dina är nu, var digitala bilder inte alls vanligt. Kan du ens föreställa dig hur dyrt det var att framkalla alla dessa liknande bilder?! Jösses, halva mammapengen gick ju åt! ;)



Visserligen tog jag inte riktigt lika många då som jag gör nu, men dotterns första tre månader fyllde ett helt album, så några blev det onekligen...



Men det är också ett minne för livet! :)

#3 - Sara - Mamma till Max 2,5 år

jag fotar också mycket och nu börjar datorn bli full!!