bambi

Frågor som snurrar i huvudet

Den här helgen har verkligen präglats av död. Jag kan inte låta bli och tänka "hur kan en människa bli så ond?" och som mamma så kan jag inte låta bli att fundera på om mina barn skulle kunna göra en sån sak? Vad hände med mördaren som gjorde att han blev som han blev? Var det hans uppväxt? Vad säger hans mamma om det han har gjort? Frågorna snurrar runt i huvudet.

Sen kom ett till chockbesked - Amy Winehouse har dött också. 27 år gammal och i och med det så blev hon medlem i den ökända 27 Club tillsammans med ett 30-tal andra kändisar som har dött vid exakt 27 års ålder (Jim Morrison, Janis Japlin, Kurt Cobain är bara några). Även det väcker frågor - varför dör dom vid just 27 års ålder? Är det en märklig slump?

När jag fick höra talas om denna hemsida så blev jag lite illamående:

 

Ja, det har alltså funnits en hemsida där man har kunnat gissa på vilket datum Amy Winehouse skulle dö på. Så nu har någon vunnit en iPod touch....

#1 - Sister Moonshine

Det var en riktigt vidrig och cynisk vadslagning!



/Åsa

#2 - Viola

Fy så osmakligt :( Inte för att hennes död kom som en chock precis, men det känn så skadeglatt med sådan typ av vadslagning.

#3 - keskiitalo

gud vad hemskt att chansa på nåns död och vinna massa saker, det är ju hemskt!

#4 - Rebecca

Knarkar man så mycket som hon gjorde var det ju bara en tidsfråga ..

#5 - Sussi

Hejsan



Hur hemska kan människor bli egentligen???

Så så så vidrigt.



Kram

Sussi

#6 - Martina

Nej men usch så vidrigt med en sådan tävling/vadslagning. Borde vara olagligt!

Jag hoppas det bara var ett sjukt skämt för hur kan någon gå och lyssna på den iPoden sen...Och hur berättar man att man vunnit den genom att gissa rätt på någons död. Osmakligt!

#7 - jis

Sidan är hemsk.. Men när jag såg henne i Se & Hör (?) i juni tänkte jag något i stil med att ''nu är det inte långt kvar''..