bambi

Frank och Cirkus


Vi har gjort stan här på kvällen, haha... nåja... så mycket som två småbarnsföräldrar orkar göra stan. Vi åt middag på Västerås inneställe - Frank. Annars så har dom något som heter Frank Rules och då får man bestämma om man vill ha fisk, kött eller kyckling så bestämmer dom vad det blir för förrätt och varmrrätt. Det lät mycket spännande tyckte vi, men tyvärr har dom inte det under sommartid  :/



Istället så tog vi varsin varmrrätt. Jag valde en jättegod flanksstek med beanaisesås (som kypare sa att det var spöstraff på om man inte doppade stripsen i) - supergott. Maken valde tigerräkor med koriander, vitlök och chili, också supergott enligt honom.




Efter middagen så gick vi till Cirkus, som har ett tält på torget utanför Franks och tog varsin drink. Det var väldigt mysigt, man kunde t.ex. köpa popcorn för en tjuga där  :)


#1 - Tessa.

Vad kul att ni är i Västerås, min grannstad! Jag har ätit på Frank några gånger förut och har då haft Frank rules. Det har varit lite kul då man får testa lite nya maträtter man annars inte skulle ha valt själv :). Kram!

#2 - Cattis

Mysigt! Kanske bör tilläggas att pengarna för popcornen går oavkortat till Stadsmissionen :-)