bambi

Grattis morfar!
Idag är det min pappas födelsedag. Han fyller 73 år, men är väldigt pigg och brukar alltid leka massor med sina barnbarn  :)




Vi får alltid så god mat när vi hälsar på min pappa, hans fru är nämligen från Philippinerna och lagar supergod asiatisk mat (oftast i överflöd också). Idag blev det hemmagjorda vårrullar (supergoda!), biff med grönsaker och min favorit satay kyckling med hemmagjord jordnötssås.



Sen så kom även min bror och hans familj på besök. Hans son William (barnens kusin, alltså) är bara 1 ½ månad äldre än Zack.


#1 - Johanna - Tv�barnsmamman mitt i kaoset

Bokningen är stängd, om du skulle få svar från henne ikväll och du kan boka åt henne (via mail till mej) så kan jag ordna, annars blir det svårt för Birka ska ha in bokningarna imorgon redan.



Krama

#2 - Sophie

Hej! Detta är helt off topic men jag har förstått att du har en Phil & Ted till dina barn. Om allt går enligt planerna så kommer min dotter få ett syskon! Hon kommer att vara 3 år då o kanske inte så intresserad av att åka vagn men det lär ju behövas ändå. Så jag funderar på om Phil & Ted skulle vara bra eller om det räcker med ståbräda på en vanlig liggvagn? Hur tycker du vagnen fungerar? Blir det onödigt med två platser eller åker Zack mycket?

Aja, bara några frågor så här på kvällskvisten! :)

#3 - Sofia

Åh vilka mysiga kort.



Nu har jag en fråga också: Är det svårt att göra egen jordnötssås?

Och hur gör man :)



Kram Sofia