bambi

Knäppaste kommentaren på länge
Anonym om Jag älskar inte dig!:
förfan låt barnet se på sitt favorit program. och snälla klä dom ordentligt för i denna (tyvärr) tråkiga värld så kommer dom bli mobbade och det äR SYND!


Svar: Som förälder så måste man sätta gränser annars så skulle dom inte göra annat än att äta godis och se på barnprogram. Jag tror på att göra allt i måttliga mängder. Zack får titta på barnprogram men bara en stund varje dag.

Jag blir lite nyfiken på vad du menar med att klä dom "ordentligt". Är det inte ordentligt att ha hela och rena kläder? Eller måste det vara enligt könskoderna för att vara ordentligt?



Inte klädd ordentligt?

#1 - Petra

Bra svar på dum fråga.

#2 - LADY DAHMER | en fantastisk blogg som alla borde läsa!

Tänk om man bara kunde blockera insnöade idioter från att kommentera överhuvudtaget? #avliva

#3 - Malin

Alltså allvarligt??!! Jag har ju en fråga till "människan" som kommenterade. Varför läser man en blogg om man bara stör sig på saker??



Bambi: Tycker att dina barn är underbart söta :) Du inspirerar mig! Och helt klart ska barnet ha gränser!

#4 - Mirka

Äh, vilken löjlig kommentar. Ett barn är väl ett barn och det viktigaste är väl inte hur kläderna ser ut, utan som du säger att de är hela o rena.

Nu är ju dina barns kläder jättefina. Färgglada!!



Man kan ju inte tillgodose allas smak och det är väl det som föder sådan trist mobbing. Den som kommenterar borde ju lära sina egna barn att alla är olika och att man är lika värd oavsett hur man ser ut och vad man tittar på för tvprogram.



Har svårt att tro att den som kommenterat har kläder på sig själv, eller sina barn som är snyggt i alla andras ögon.

#5 - Martina

Vad trött man blir. Det går ju faktiskt att uttrycka sådana åsikter på ett vettigt sätt istället för som påhopp...

Varför är en del så aggressiva?!

#6 - Shamandalie

Jag tycker du klär dina barn helt underbart! Färgglatt, roligt och ja, som att de är barn helt enkelt. Så fortsätt med det!

Trångsynthet drabbar de som lider av den åkomman mest. Även om det ibland känns som att det skulle vara bra att försöka slå in lite genuskunskap (och annan kunskap) i huvudet på dem.



Tack för en jättebra och inspirerande blogg!

#7 - Tess

Vilken löjlig kommentar! Är barnen hela och rena så är det ordentligt!

#8 - alexandra

ja det var en löjlig kommentar. det anonym syftade på kanske var att färgmatchningen inte passade så bra ihop. men vem bryr sig? inte jag<

#9 - Karin

Vill inte vara sån, men var inte det mina argument precis?