bambi

Måsten



Film jag bara måste se: Bridesmaids. Har fått riktigt bra kritik och verkar vara en väldigt rolig film. Måste bara försöka komma iväg på bio, vilket inte alltid är det lättaste. Är det någon av er som har sett den?




Pryl jag bara måste köpa: iPhone4. Nu får det vara nog! Nu måste jag också skaffa mig en iPhone. Nu när jag ska börja jobba heltid och pendla lite längre så tänker jag mig att en iPhone skulle underlätta massor. Jag kan kolla mail och bloggen via den och jag slipper känna stress över att fixa sånt direkt när jag kommer hem, istället så kan jag ta det lugnt med familjen.


P.S. Glöm inte att vara med och tävla om biljetter till filmen Bilar 2!
#1 - Karoliina - med K och två i.

vänta ett litet tag till med iphonen, det verkar komma en uppdatering på 4an i september, med förhoppningsvis bättre kamera och batteri. tips tips! :)

#2 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Tror du kommer älska att ha en iPhone

#3 - Cilla

Har sett bridesmaids, och kan starkt rekomendera den. Det är en väldigt rolig film, skrattade väldigt mycket.

#4 - Anonym

Köp en Samsung galaxy 2 istället. Bättre på i stort sett allt och billigare.

#5 - amfora

Det är så roligt att följa din blogg, o jag blir så full i skratt flera gånger när du handlat/eller spanat in precis samma kläder till Zack som jag vill ha till vår son (född okt -08). Senast var det koftan o byxorna från Lindex som jag klämt på flera gånger innan jag såg dem din blogg.

Jag delar även ditt genusintresse och tycker det är extra roligt då du lever i en heter förhållande.

OCH jag är utbildad lärare, fast jag har jobbat i förskolan, men precis fått ett nytt jobb (dock inom en helt annan bransch).

OCH jag gillade verkligen din "ursäkt" för att skaffa en iPhone! :)

OCH jag tycker om att baka o laga mat, dregglar ofta över dina recept o har prövat nåra styckna.

Däremot är jag absolut inget Odd Molly-fan. ;) Har aldrig ägt eller prövat nåt, o kommer troligast inte göra det heller. :P



Ha det bra o njut av kvarvarnde ledighet, jag fortsätter följa din blogg!



#6 - Skrotmamman skrotar vidare - 14 mån mellan barnen och tillbaka på jobbet

Var hemma hos syrran idag (vem orkar vara hemma med bara jobbiga nyheter) och hon kacklade om denna filmen. Tydligen vääääääldigt rolig. Men samtidigt lite allvar i. (hennes ord inte mina, jag har inte sett den)



Tydligen en väldigt rolig scen med viss akut nödighetsbehov och stor brudklänning. (den fick jag höra mycket om)

#7 - Aggie

Men vänta då på iPhone 5 om du ändå ska köpa! Med bättre kamera förmodligen och du e ju bloggare. Finns super bra bloggapp till wordpress tex :-)



Kramar!

#8 - Marie

Vad gäller iPhone, vänta på 5:an. Kommer troligen i sept, kanske tidigare!



Då kan du skaffa ett amerikanskt iTunes-konto (för du har säkert någon som du känner där, vilkas adress du kan använda), då kan du se filmer som går på bio i Sverige i telefonen...



Sen behöver du säkert en iPad i ditt företag (för att köra presentationer mm för pot sponsorer ;-)) och då kan du se dina hyrda filmer från iTunes där :-)

#9 - Marie

Nu måste jag bara fråga om du ska moderera alla inlägg framöver?! Eller beror det på tävlingen? För en sak som jag har gillat med din blogg är att du publicerar alla inlägg utan att försköna. Det gör ju bloggen mer levande, och ärlig.

#10 - Marita

Filmen såg jag idag och den var SÅ bra!! iPhone vill jag också ha och tror inte det spelar sååå stor roll vilken version man köper, det kommer ju alltid en nyare modell liksom! ; )

#11 - Mochride - mitt hjärtas röst

Jag har inte sett filmen, men jag vill göra det. Den verkar jätterolig.

#12 - trueefil

Skrev en kommentar på en tidigare inlägg... men om du skall ha en iPhone skaffa 3gs:en