bambi

Njut av att bo inne i stan
Jag har haft sån längtan efter att köpa hus eller radhus på sistonde, men det känns lite tråkigt att vi inte kan flytta förrän om några år (måste ju spara först). Men min vän Linda sa att jag skulle njuta av att bo inne stan nu dom här 2-3 åren som vi måste bo här innan vi ska flytta.

Så imorse så tänkte jag göra just det och njuta av stan. Jag tog en promenad till city med barnen i vagnen (tar ca 30-40 minuter i rask takt) och trängdes bland turister och folk som vill göra rea-fynd (däribland jag själv). Sen promenerade jag hem igen.

Vi tog en lunch på McDonalds för enkelhetens skull och jag hoppas att det ändå blev minus på kaloriekontot efter promenerandet. Men jag är inte så säker eftersom jag ville ju testa deras Double-taste shake. Har ni testat den? Den var riktigt god! Jag som gillar deras vanliga mjukglass med varm chokladsås gillade denna då det i princip är vanilj milkshake med varm chokladsås i botten. Mycket mumsigt!





Även om det kan vara väldigt svårt att motstå hans söta valpögon och gulliga argument så blev det inget köp....


Men däremot så blev det en hel del annat shoppat! Det är ju rea överallt, så det är verkligen svårt att motstå. Visar er sen vad som hamnade i kassarna! :)
#1 - Marie

Men om mamma handlar är det klart Zack vill handla :-)

Du brukar säkert säga till maken: "Jag BEHÖVER den här klänningen" :-)

#2 - Annica H

"Mamma, jag BEHÖVER den här!" Eller "Mamma, jag måste verkligen ha den här!" ;)

Haha.. känner igen det där (kört det racet själv..)

#3 - Linda

Bravo! Det blir inte alls av så särskilt ofta att dra in till stan då man bor utanför, så passa på att plocka russinen ur kakan. Kram!

#4 - Skrotmamman skrotar vidare - 14 mån mellan barnen och tillbaka på jobbet

Jag dricker inte shake längre pga att magen slår bakut, men på tiden när jag kunde göra det, så tog jag alltid chokladshake (vanlig) fast bad att få ca 2-3 cm i botten med varm chokladsås.



Tro mig, de stirrade. Men kombinationen av varm sås som smälter shaken, och då samtidigt ger RIKTIG chokladsmak och inte bara blaskig fejksmak..... MMMMM.



Är det något liknande de nu säljer?

#5 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Skrotmamman Ja, men med vaniljshake!