bambi

Onsdag

Det har varit fullt upp idag med besök hos min frisör. Jag älskar min frisör! Dom är så underbara där och har världens godaste citronte. Men dom har delat upp det så att dom har några som jobbar med att färga hår (och blir experter på det) medans andra bara klipper. Hon som brukar klippa mig har jag gått hos nu i 5 år (tror jag att det är nu) så det känns verkligen som om vi känner varandra. Men samtidigt så gör det inget om jag någon gång känner för att inte prata, ibland är det skönt att bara få sitta där och njuta av att bli ompysslad och då försöker hon inte kallprata en massa.

Det blev ingen stor förändring på håret, mest en uppfräschning.




Sen så har vi varit iväg och letat efter bröllopspresent till bröllopet som vi ska på i helgen. Jag kan tyvärr inte visa er vad det blev eftersom jag vet att bruden brukar läsa min blogg  :)

Jag hittade en intressant bok inne på StockHome (men det blev inget köp).



Jag var även in på Polarn o. Pyret och kollade lite på deras rea, eftersom dom har lagt till ännu mer på rean. Nästan allt var till 50% förutom några få nyheter, men ändå kände jag inte för att köpa nåt. Känner mig lite mätt på rea just nu.

Och nu ska jag snöra på mig träningsskorna och bege mig ut på en powerwalk!

#1 - Martina

Vilken frisör går du hos? Söker desperat efter en bra eftersom jag tänkt förändra frisyren radikalt och färgen med. Har tröttnat sååå på mitt långa, gråsprängda, slitna hår eller jag menar trassel...

#2 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Martina Jag går hos Hårgänget på Götgatan. Kan starkt rekommendera dom!

#3 - Wavelin

Vad fin du blev i håret! Uppfräschning var ordet :)

Tack för en mysig blogg och bra recept! (och fortsätt ryta till och ha åsikter! det ger bloggen ett djup som andra liknande bloggar saknar)

#4 - Matilda

Äh vafan, jag tar nog också på mig träningsskorna och tar en liten promenad. Nu blev jag peppad här.. :)

#5 - Martina

Aha! Där har jag ju faktiskt varit och klippt mig en gång för ett år sedan.

#6 - Fia

Vilken trevlig blogg...nu blev jag fast ett tag. Men bebisen sover så det var skönt att bara ligga och läsa i lugn och ro