bambi

Semester?
Det ständiga frågan, som alla frågar just nu är: "När har ni semester?" eller "Vad ska ni göra på semestern?".

Jag börjar jobba den 1 augusti igen och då går maken på föräldraledighet och ska ta hand om inskolningen med Leah den 29 augusti. Zack går bara denna vecka på dagis, sen så är han ledig till augusti också. Jag valde att ha honom kvar så länge på dagis nu eftersom han älskar dagis och en av hans bästa vänner (som han förra veckan sa att han älskade!) ska börja skolan till hösten så jag vill att dom ska få så mycket tid som möjligt tillsammans.



Vad det gäller att åka på semester så har vi redan varit i Thailand i två månader detta år så det blir nog att stanna hemma denna sommar. Sen i september så ska vi till Italien en vecka. Så det blir våra semestrar dett aår!  :)
#1 - Linda w L2K - Från botten till toppen...

Semester för mig är ledighet, oavsett om man är hemma eller utomlands. Att få hämta andan från vardagen. Sen om det är två månader eller en dag, är ju lite olika, för ibland räcker det med en dags semester för att ladda batterierna ju.



Vi tar vårt pick och pack från en vardag med en föräldrarledig mamma och en arbetslöspappa och åker ut i sthlms skärgård en sväng...

#2 - LILITH - Sveriges mest menlösa blogg

Jag har semester nu när trollen är hos mamma den här veckan. Sen blir det full fart med fyra veckors ledighet till för trollen. Och vi ska göra så lite som möjligt och bara njuta.