bambi

Snart ledig
Maken har haft fullt upp under helgen när han har haft jour på tingsrätten. 

I dag häktades mannen vid jourdomstolen i Attunda tingsrätt misstänkt för mordförsök i två fall. Aftonbladet



Jag frågade honom om det var nervöst att ha pressen där men han sa att det bara var en man från Aftonbladet som var där en minut sen så fick han gå ut eftersom åklagaren yrkade på stängda dörrar. På den minuten så hann han få ihop stoff till förstasidesrubriker.


Jag hoppas att maken kommer hem snart i allafall. Imorgon ska han in en kort sväng och avsluta grejer innan ledigheten. Sen ska han vara föräldraledig en hel månad innan han går ner till 75%.

Men nästa vecka är den enda veckan som vi har ledigt tillsammans och den veckan är redan fullbokad! Svärföräldrarna ska komma och vi ska gå på Gröna Luhnd tillsammans, vi ska hälsa på min syster, jag ska fika med vänner, mm.


#1 - Flisan

Vilket intressant jobb din man verkar ha!

#2 - Annica H

Hoppas att eran vecka trots allt blir helt underbar, trots det inte blir så mycket egentid. Men du, det får ni ta igen en annan gång :p

Kanske då barnen blivit lite större? Då de åker iväg, sover hos vänner och sådant. Passa på då ;)

#3 - Anonym

Jag måste säga att jag tycker att det är beundransvärt att mannen din ska gå ner i tjänst och inte du. Det känns som om ni verkligen försöker leva som ni lär och inte bara snackar en massa (som vissa andra som man kanske inte behöver nämna namn på).

#4 - Jenny

Kul att du var inne på min blogg :) Jag gillar verkligen din blogg. Kram

#5 - Lastbilsfrun * Ung studerande mamma med stora drömmar*

Visst är det märkligt hur saker hopar sig trots att det är semester. Vi har varenda helg uppbokad fram till mitten av september =)

#6 - Maja

Ja oj... men allt blir väl en vardag förstås!