bambi

Blev så inspirerad!!



På vår fina mammabloggkryssning så följde Leila Söderholm med och hade en jätteinspirerande och pedagogisk föresläning om kost och träning. Vi fick lära oss att man kan äta upp till 25% fler kalorier till frukost utan att gå upp i vikt. Det är oerhört viktigt att äta en stor frukost och sätta igång förbränningen!

Sen så ska man helst äta så lite kolhydrater på kvällen och mer protein, för att vi behöver inte bränslet (vi ska ju sova) men däremot så behöver vi protein för att återuppbygga våra celler!

Sen det där med träningen (som jag har så svårt för)... hon har tagit fram ett pass som tar 19 minuter, eftersom den vanligast ursäkten är alltid "jag har inte tid". Men man kommer aldrig sitta där med en timme över och undra vad man ska göra med den (speciellt inte när man är småbarnsförälder). Så, hennes pass tar bara 19 minuter och det kan man ALLTID klämma in någonstans så (som hon sa) - DET FINNS INGA URSÄKTER!

Vi fick prova på hennes 19-minuters pass och jag måste säga att det var jobbigt!


Nedersta bilden lånad från Sophie

Haha, lite roligt var det att vi fick träna inne på discot (med alla spritflaskor i bakgrunden)!

Med oss hem fick vi hennes pass, som också finns att köpa på hennes hemsida. Jag blev väldigt inspirerad av Leila och känner faktiskt sug efter att träna!!



Andra som också inspirerade mig var tjejerna från Pistill som också var med på resan och visade upp sina produkter och gav oss alla fina goodiebags. En av tjejerna läste förordet hur "Hångla mera!" och det gick ungefär så här: "Hur vill du leva ditt liv? Vill du igenom livet försiktigt småpussande eller vill du passionerat hångla med din partner och helt ge dig hän honom? Vill du stå bredvid och se dina barn leka i sandlådan och vara rädd för att smutsa ner dina byxor eller vill du sätta dig i geggan och se livet på barns vis?"

Det var väldigt inspirerande tyckte jag och jag har gått och tänkt mycket på det! :)

#1 - Therese, Henry och lillebror Charlie

Mycket tänkvärt! Och jag får nog säga att idag när jag och barnen sprang och busade genom alla vattenpölar och blötte ner oss till max så levde jag verkligen livet fullt ut! :) Men med det sagt så är det väl inte jämt jag gör det, men jag försöker att tänka på det och ta för mig av livet och allt det goda!