bambi

Lugnet på landet


Nu är hemkomna från vårt lilla äventyr och hälsat på vännen i hennes nya hus på landet (haha, nå ja 30 minuter utanför stan men det fanns ju får i närheten... är inte det landet?).

Vännen är dietist så jag får alltid skämmas när jag kommer med mina köpta barnburkar och icke ekologiska russin. Hon bjöd på hembakta korvbröd (på dinkel) och kycklingkorv och sen lite morotsscones och melon till efterrätt (ruskigt goda var dom, jag frågade efter receptet!). Men hon använder aldrig vott socker utan oftast honung som sötningsmedel.


Vännen har också en liten en, på bara 3 månader. Jag förstår inte hur dom har orkat flytta (för en månad sen) med en sån liten men det har tydligen gått väldigt bra eftersom dom redan hade fått iordning det mesta!


Nog allt blev jag lite sugen på att flytta ut ur stan när man känner av lugnet på landet. Och dom hade ju till och med några får runt husknuten!


#1 - matilda-blinga din mobil på www.phonefashion.se

fin blogg!



LYXIGT BLINGADE MOBILSKAL FRÅN WWW.PHONEFASHION.SE



MATCHANDE RING PÅ KÖPET!

#2 - towis

morotsscones lät hur gott som helst!

#3 - Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen

Äsch, inte ska man ha dåligt samvete (kan också ge burkmat fler gånger än jag vill erkänna)

Jag har min egen guru som är dietist och hon älskar både jordnötssmör, och äter chokladgodis nånting (utlänsk sötsliskig grej) på smörgåsen. ;-)

#4 - Nina

#5 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Jag kört alltid med burkmat. Men jag skiter i att skämmas. Man kan inte va bra på allt, tänker jag.