bambi

Midsomrar long time ago...
Fy tusan va tiden går fort. Det märker man speciellt när man börjar tänka på vad man gjorde förra midsommar, förrförra midommar....osv...

För ett år sen så var vi hos några vänner. Vi var ett gäng med småbarnsföräldrar som firade tillsammans. Jag hade fått mitt cancerbesked för lite över en månad sen och var lite nervös inför den stundande operationen. Leah var bara lite över två månader gammal:






För två år sen firade vi midsommar hos min syster, tillsammans med hennes två döttrar. Leah var knappt påtänkt och Zack var bara 9 månader gammal.:





För tre år sen firade vi midsommar som många gånger förut, med våra kära vänner med snapsvisor, sill och kubb. Jag var höggravid och kände mig allmänt svullen.:





För fyra år sen så åkte vi på medelhavskryssning under midsommarveckan. Detta var en av våra absoluta bästa resor. Det var så underbart och lyxigt! En riktigt riktigt skön semster! Detta var bara någon månad innan maken friade till mig och barn fanns inte på kartan just då! Tänk vad mycket livet kan förändras på FYRA år!:





#1 - Fnulan

Hej fina Bambi



I år blir det en bra midsommar för dig!!!

Puss

#2 - Rita

Kul med en tillbakablick, och så fina bilder! Jo, livet springer iväg så det gäller bara att njuta av nuet! :)