bambi

Roliga böcker


På Tomtits så hade dom så mycket roligt i sin shop, speciellt böckerna! Jag hade lust att köpa hem dom allihopa! Vad sägs om:

- Bajs! Vem Vad Var  (som är en pop-up bok!!)
- Spermie plus ägg är lika med bebis
- Mensboken
- Vad är sex?
- Vad är sanning?
#1 - Marie

Kom på en fråga när jag såg att du skrev om en bajsbok. Pottränar ni Zack eller är han redan blöjfri? Kom på det eftersom min systers barn ska sluta nästa vecka och våra barn slutade sommaren när de fyllt två.

#2 - Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen

Spännande böcker! Mormor har en bok som heter PRUTT med massa knappar (och ljud) Haha. "Stora Bajsboken" är annars en favvo (för mig)



Vad gäller potträning, kan jag säga Bambi, eftersom du läste det hos mig, vår potträning går katastofalt dålig. Bara olyckor på golvet. Trots att hon tjatar om potta och kiss.



Det där med "sommaren när de fyller två" är ju bra olika om barnen fyller i januari eller i oktober. Den "sommaren" hamnar ju lite olika för dem då i utveckling.

Med två sommarbarn (juni och augusti) så verkar det trögt för henne iaf.



Jag säger som gubben skulle ha sagt: "Det finns de som lever på att sälja/producera blöjor"...... alltid en tröst. Att man hjälper någon annan ;-)

#3 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Marie Vi har testat i några omgångar och det fungerade väl bäst när vi var i Thailand men sen så blev det svårt på flyget och med nya vanor och allt. För några veckor sen så pratade han mycket om att gå på toa så då köpte vi till och med "kalsonger" (egentligen är det trosor, men han valde dom) men det blev olyckor hela tiden efter ett tag.



Jag känner ingen stress utan tror att när han är mogen så kommer det fungera fint.

#4 - Martina

Bajsfesten gillar vi här hemma..eller egentligen bara jag och dottern. Sonen är ju för liten och maken har inte riktigt samma humor som oss tjejer...



"Prutt" boken som Skrotmamman skriver om har vi med. Det är ju olika ljud i den men just prutt och rapljudet är nog dotterns favoriter just nu.