bambi

Vågar du?


Gratis är gott, men hur långt skulle du gå för en gratis outfit? Imorgon klockan 9 så kan man nämligen få en gratis outfit (överdel + nederdel) om man kommer till Desigual butiken i Stockholm halvnaken (i underkläder)!

Jag skulle nog inte göra det... skulle du? Eller kanske, ska du?? Och vad tycker ni om det hela? En rolig idé eller bara löjligt?
#1 - Ladydahmer

Haha tja om man var lite tajtare i kroppen samt varmt väder.



Sv. tom tits låter SKITKUL!

#2 - Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen

Skulle ICKE göra det idag. Kanske, kanske, kanske om man var ett gäng när man var typ 18-19. Typ på superfyllan (då hade det kanske verkat som en bra idé) Men nej, gratis är gott, men inte hur gott som helst!

#3 - Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen

Och TÄNK vad pinigt om "alla bangade" och man stod där helt själv!!!!

#4 - Viola

Egentligen hade jag mycket väl kunnat göra det. Idén är rolig, men å andra sidan känns nakentemat väldigt uttjatat och sexistiskt så nja...

#5 - Therese

Haha jag hade inte vågat. Hade nog varit orolig att det bara vore ett skämt o att man skulle stå där alldeles själv ;)

#6 - Tess

Det beror på underkläderna. Finns ju mer eller mindre täckande :-) Eftersom jag alltid kör med hipsters eller "vanliga" trosor och bh så skulle jag nog kunna göra det om vädret tillät. Visar lika mycket på stranden ju och man vore inte ensam :-)

#7 - Caroline

Det är ju som att gå i badkläder.. Jag är en av dem som inte tycker att underkläder är något speciellt att visa sig i eftersom jag så fort vädret tillåter går runt i bikini på tomten, till brevlådan och så klart badstranden.. Och mina bikinis täcker nästan mindre än vad min bh gör så jag skulle inte tycka att det var så pinsamt att köa för kläderna...



Sen hörde jag en intervju med dem som ordnade det hela där de disskuterade vad som är underkläder, han sa allt man har under klädena. Så de skulle även släppa in personer i underklänning, boddysar osv..

#8 - Sara

JAG VAR DÄR !! Nr 15 förfan :D

#9 - Martina

Jag hade kunnat göra det om jag hade min vän Linda (l2kw.blogspot.com) med mig. Jag vet att hon inte hade bangat om det fanns kläder i hennes storlek.

Man hade ju kunnat stå runt hörnet från affären, skalat av sig yttre lagret kläder och sedan knallat in :-)