bambi

Wednesday morning
Barnen tycker att det är väldigt spännande med deras "nya" rum...



...medans jag försöker samla kraft inför dagens besök på Tomtits med Natashja. Jag hade en mycket trevlig kväll igår, kanske lite för trevlig... känner jag i huvudet idag  ;)  Och så väcktes man klockan 5 som vanligt imorse!




Annas fina bakelser till skor

#1 - kristina

Rummet ser jättefint ut, visa gärna lite fler bilder när allt är klart. Hälsa Anna från mig nästa gång du träffar henne. Vi umgicks för några år sen när vi bodde på samma hotell på Dominikanska Republiken. Hade många mysiga samtal i solen.



Kram Kristina

#2 - Anonym

Åh vad fint det ser ut att bli rummet!

Ser att Zack har den sängen som vi tittat på till Viggo, funkar det att ligga jämte när de ska sova eller är den för smal?

Det är det enda som vi tvekat på angående denna sängen. Men det finns ju inte så många barnsängar som är bredare, och i så fall är de så dyra.

#3 - Martina

Tapeten blev jättefin!

#4 - Hon 18, han 44

Vilken härlig kväll du och Anna verkar ha fått! Kan verkligen tänka mig in i hur barnen är exalterade över det nya. Minns själv hur det var när jag var liten och jag och syrran flyttade till nytt rum. Det var ju helhäftigt!

#5 - victoria (bloggfamiljen/matplatsen)

Vad lustigt, visst är det anna? Gick i samma mammagrupp för snart 4 år sedan :) kul!

Så fin klänningen var på dig, klurar på om jag ska klicka hem en eller inte.. Hur är den i storleken? Tycker mkt av prefall jag provat varit så SMÅTT särskilt i ärmarna..



kram V

#6 - Angelica

Oj mitt namn försvann. Det var jag som frågade om sängen här längre upp...=)

#7 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Angelica förlåt för mitt sena svar... Ja, vi får plats bredvid Zack i hans säng. Fötterna sticker ut bara men det är inte så farligt :)