bambi

Även dags för vårjacka till Zack
Jag skickade ju tillbaka den där softshell jackan från Molo som jag beställde. För var alldeles för tajt över bröst/mage på Zack, trots att det var en storlek 98 (han har mestadels strl 92).

Så idag besökte vi istället Polarn o. Pyret så att han fick prova vårjackor. Det fick bli en softshell jacka därifrån istället  :)


Det blev en blå i storlek 98!



Varför det blev just denna jacka? Ett bra pris (595 kr) och så har den fleecefoder. Jag gillar att den i allafall har lite foder, till skillnad från t.ex. skaljackorna.

Zacks ytterkläder i vår!



Den är inte helt vattentät, bara vattenavvisande. Vilket betyder att sömmarna är inte tejpade och det kan läcka in lite vatten vid sömmarna om det regnar mycket. Men vid axlarna så är sömmarna lite längre ner på denna jacka, så barnet klarar sig rätt så bra ändå. Men självklart blir det att köpa riktiga regnkläder också. Annat som behövs är gummistövlar och vårskor. En av pedagogerna rekommenderade fodrade gummistövlar, det lät inte så dumt... ska kika på såna sen!
#1 - Cissi

Var med och tävla i Stjärnjakten! I potten finns priser som Ipad, HTC Desire, Playstation, systemkamera från Nikon och mycket mer.



Tävla här: http://www.supergratis.se/?r=77871

Och lycka till!

#2 - Lotta

På ytterkläder är POP riktigt bra... säkert på de vanliga med, men inte så att det försvarar priset =) Snygg blå färg! Vilken fin blogg, hoppas vi "ses" igen!

Trevlig kväll!

#3 - Anonym

Supersnygg! Fast om man köper den vattentäta skaljackan så behövs inga regnkläder och då blir det nog billigare :-) Sen gillar jag skaljackan för att man kan ha den höst, vår och sommar, bara att variera lagret under (ullfrotte på vintern och senhöst/tidig vår, college på våren och inget under på sommaren). Då slipper man dessutom köpa vår/sommarjacka också, vilket man sparar ännu mer pengar på!



Vi har endast gummistövlar på sommaren, resten av året kör vi med goretex-skor. Gummistövlar är ju inte så fotriktiga och jag kan bara tänka mig att fordrade gummistövlar som inte andas det minsta, måste vara hemska att ha på sig. Inget jag själv skulle vilja ha, fast jag har å andra sidan bestämt att aldrig ha gallon eller gummistövlar på mina barn just för att det nu för tiden finns så bra funktionsplagg och skor som andas så att barnen, och man själv, slipper svettas.



Inte heller några regnkläder har kommit innanför dessa dörrar. Hatade det som barn, och vuxen för ca 10 år sedan, och kommer aldrig mer att köpa det.



Pop har bra ytterkläder, men nu i vinter har vi haft Gneis och de är ännu bättre :-)

#4 - sofia

följ min blogg på bloglovin, jag följer din! :)

#5 - Åsa

Så söt! :)

#6 - Marie S

Kan verkligen rekommendera fodrade gummistövlar! Våra barn har mer eller mindre levt i dem nu i vinter + början på våren! Köpte på eurosko.

#7 - Anonym

jag tänkte verkligen bara tipsa dig om fodrade gummistövlar! jag jobbar i en skobutik och det är våra mest sålda skor, tydligen ska dom vara helt fantastiska! stövlarna vi har håller för -8 grader och är helt vattentäta - perfekt sko för sveriges höst och vårväder!

#8 - Sara - Mamma till Max 2,5 år

Fodrade gummistövlar är kanonbra =)

#9 - Sarah

Ja fodrade gummistövlar är jättebra, även till oss vuxna/föräldrar. Stor skillnad, annars är vanliga stövlar utan foder så himla kalla att ha på sig tycker jag. Men så är ju jag frusen om fötterna också :P

#10 - OZENA

Fodrade gummistövlar is the shit! Jag har aldrig fått så mycket lovord av fröknarna på dotterns dagis som när jag fixade sådana åt henne, haha :-)